Cumhurbaşkanı’na hakarete 13 gözaltı

Mersin’de düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı etkinliğinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a hakaret ettikleri iddiasıyla 13 kişi adliyeye sevk edildi.

Cumhurbaşkanı’na hakarete 13 gözaltı
Cumhurbaşkanı’na hakarete 13 gözaltı
GİRİŞ 04.05.2015 18:53 GÜNCELLEME 04.05.2015 18:53
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Mersin’de 1 Mayıs kutlamaları kapsamında düzenlenen yürüyüşte, attıkları sloganlarla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettikleri iddiasıyla Cumhuriyet Savcılığı’nca haklarında soruşturma başlatılan biri 18 yaşından küçük 13 kişi, adliyeye sevk edildi. Savcılığa ifade vermek üzere telefonla çağrıldıkları öğrenilen şahısların büyük bölümünün ÖDP üyesi olduğu belirtilirken, şüphelilerin Cumhuriyet Savcılığı’ndaki ifadelerinin sürdüğü öğrenildi.

YORUMLAR 4
  • ahmet gun... 8 yıl önce Şikayet Et
    Edensiz sen in yorumuna saygi sen gidte Batida gör gercek leri Medya hiic göstermez nedenmi onlar gerceyi heb saklarlar bizaman geldimi sana karşı kulaniŕ Bizdede war ama BATI Medya bir ANNaHTAR Kilitgibi anamamiz lazım??? cılgınca Böydüler we Dünyayı Ne konu war yönetiyor we ÖteKileşTiriyor o nedemek yaratışi kendi kendi konrolledmek Istiyorlar yeni Insan felajetine hazırlanıyorlar bilmede onlar sanıyorli bu dunyada bütün Sewet 7ayle mi kontroll ediyor
    Cevapla
  • Misliyle iade ediyoruz 8 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanına edilmiş hakaret bu millete edilmiş hakarettir;çünkü onu millet seçti
    Cevapla
  • osman hamdi 8 yıl önce Şikayet Et
    derp denen şahsiyete zamanında Mustafa kemale hakaret edeni asıyolardı ozaman niye tepki göstermiyodunuz
    Cevapla
  • Derp 8 yıl önce Şikayet Et
    Öyle bile olsa cezası olmamalı. Türkiye böyle sadece ne kadar geri kalmış, temel özgürlüklerden uzak bir ülke olduğunu gösteriyor. Sonra soruyorsunuz neden batı bu ülkeye barbarlar ülkesi diyor diye..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İran ve İsrail'den yüzyılın tiyatrosu - Gazete manşetleri
DEM Parti'den Türk bayrağı ve İstiklal Marşı skandalı! 2 Belediyeye soruşturma başlatıldı