ABD Büyükelçiliği'nden ‘casusluk’ iddiasına yanıt

ABD Ankara Büyükelçiliği, Adana Konsolosluğu’nun bir çalışanı tarafından casusluk faaliyetleri yürütüldüğünün iddialarını yalanladı.

ABD Büyükelçiliği'nden ‘casusluk’ iddiasına yanıt
ABD Büyükelçiliği'nden ‘casusluk’ iddiasına yanıt
GİRİŞ 04.05.2015 19:14 GÜNCELLEME 04.05.2015 19:14
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Elçilikten yapılan açıklamada, bugün yayımlanan ve ABD Adana Konsolosluğu’nun bir çalışanı tarafından casusluk faaliyetleri yürütüldüğünün iddia edildiği haberlerin asılsız olduğu vurgulanarak şöyle denildi:

"Bütün diplomatik misyonlarda görev yapan çalışanlar, devlet içinden ve dışından çok çeşitli kişilerle irtibat halindedir; bu ilişkiler gizli değildir ve bütün devletlerin yürüttüğü rutin çalışmaların bir parçasını oluşturmaktadır. Bu ve benzeri temelsiz haberler, yalnızca ismi geçen kişileri değil, aynı zamanda bu haberleri yayımlayan basın kuruluşlarının gazetecilik alanındaki güvenilirliğini de tehlikeye atmaktadır."

YORUMLAR 6
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    mağlesefki abd türkiyeyi ortadoğu ve kafkaslardaki bir karakolu olarak görmekte ve kullanmaktadır türkiye her zaman abd israil ve ingilterenin bu bölgelerdeki casusluk merkezi olmuştur neyin yalanlaması.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    sanki bilmioduk tüm büyükelçilikler zaten casus merkezidir
    Cevapla
  • serkan demirel 8 yıl önce Şikayet Et
    Türklerin bir sözü vardır her Türk asker doğar bu sözün amerikadaki karşılığı ise her amerikalı casus kumapascı fırsatçı doğar olarak söyleyebilirmiyiz acaba diye düşünüyorum amerikalı dostlarımız üzülmesin gerçi ingilizler bu konuda daha öndedirler ama olsun boynuz kulağa geçmiştir mutlaka :D
    Cevapla
  • arif gören 8 yıl önce Şikayet Et
    Sadece Adana'da değil, Türkiye'mizin hemen her yerinde ABD casusları var. Ama eskisi kadar etkili olamıyorlar. Aslında, Alman Vakıfları ve Alman ajanları ile İngiliz medyasına/finans kuruluşlarına da dikkat etmek lâzım.
    Cevapla
  • osman çıtak 8 yıl önce Şikayet Et
    "ATEŞ OLMAYAN YERDEN DUMAN TÜTMEZ!" Yıllarca hepimizi enayi yerine koydular. Askerlerimizin başına çuval geçirdiler. Kendilerini ne zannediyorlar? Elbet bir gün gelecek ve gevrek demografik yapıları kökten çökecek. Hatta son olaylar o günün yaklaştığını gösteren tehlike çanlarıdır....Allah (c.c.) Kızılderili yerliler ve zencilere ettiklerini fitil fitil burunlarından getirsin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Diyarbakırlı yaşlı teyzeyle samimi sohbeti