Genel seçimlere doğru

AK Parti Milletvekili adayı Göçer: - "Muğla'nın Cumhuriyet tarihinde ikinci defa Meclis'e tekrar bir kadını vekil göndereceğine inanıyorum"

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 05.05.2015 11:56 GÜNCELLEME 05.05.2015 11:56

AK Parti Milletvekili adayı Elvan Göçer, "Muğla'nın Cumhuriyet tarihinde ikinci defa Meclis'e tekrar bir kadını vekil göndereceğine inanıyorum" dedi.

Göçer, seçim çalışmaları kapsamında, semt pazarı ve ev ziyaretleri yaparak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Göçer, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada, Muğla'ya artık kadın eli değmesinin zamanının geldiğini belirterek, "Muğla'nın Cumhuriyet tarihinde ikinci defa Meclis'e tekrar bir kadını vekil göndereceğine inanıyorum. Muğla 20 yıldır Meclis’e bir tane kadın milletvekili gönderemedi. 81 yıldır kadınlara tanınan milletvekili seçilebilme hakkından, Muğla sadece bir tane kadını milletvekili seçebilmiş ve meclise göndermiş" dedi.

Genel seçimlerde partilerin Muğla milletvekili adayları arasında 20 yıl sonra Muğla'nın üçüncü kadın vekili olmayı hedeflediğini belirten Göçer, "8 Haziran'da güneş Muğlamızdan doğacak. 8 Haziran'da Muğla kazanacak. Ben sizlerin hizmetkarı olmak için Meclis'e gideceğim. Destek sizden, hizmet bizden" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı