Gündoğdu sendika üyeleriyle bir araya geldi

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Gündoğdu:

Gündoğdu sendika üyeleriyle bir araya geldi
Gündoğdu sendika üyeleriyle bir araya geldi
GİRİŞ 05.05.2015 12:04 GÜNCELLEME 05.05.2015 12:04

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili adayı Ahmet Gündoğdu, "7 Haziran seçimlerinin eski Türkiye özleminde olan vesayetçi, jakobenlerle yeni Türkiye, büyük Türkiye sevdalıları arasında geçecektir. Yani 7 Haziran'da ya geri gideceğiz ya da daha güçlü bir şekilde ileri gideceğiz" dedi.

Elmadağ Belediyesi Eğitim Kültür Merkezi'nde Eğitim-Bir-Sen üyeleriyle bir araya gelen Gündoğdu, HDP'nin seçim vaatlerini eleştirerek, "Din kültürünü zorunlu olmaktan çıkaracağız diyor. Kültürüne bile tahammül edemeyen bir anlayışın, dinin kendisine tahammül etmesi mümkün değil" diye konuştu.

Gündoğdu, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın hızını alamayıp Diyanet ve din kültürü kaldırılmasına yönelik açıklamasını da hatırlatarak, "Demirtaş, Kabe Müslümanlar için neyse Taksim bizim için odur diyor. Buna Kürtlerden ciddi bir tepki gelince, bunun üzerine düzelteyim derken Kudüs İsrail için neyse Taksim bizim için odur diyor. Bunun neresini düzeltelim. Gömleğin ilk düğmesini yanlış iliklerseniz bütün düğmeler yanlış gider. Kendi insanına bu kadar yabancı, diniyle bu kadar kavgalı olanların topa girdiği bir süreçten bahsediyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Ticaret Bakanı Bolat'tan fahiş fiyat açıklaması! Harekete geçildi: Kapatma cezası...