Genel seçimlere doğru

AK Parti milletvekili adayları Atay Uslu, Sena Nur Çelik, İbrahim Türkiş ve İbrahim Aydın seçim çalışmalarını sürdürdü

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 05.05.2015 12:50 GÜNCELLEME 05.05.2015 12:50

AK Parti Antalya milletvekili adayları Atay Uslu ve İbrahim Türkiş Elmalı ilçesinde, Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın ise Manavgat'ta seçim çalışması yaptı.

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Atay Uslu ve İbrahim Türkiş, Elmalı ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatı'nda yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Uslu ve Türkiş, daha sonra Elmalı Kapalı Halk Pazarını gezerek, üretici ve esnafla sohbet etti.

Pazar esnafının ikramlarını tadan Uslu, keçi peyniri satan bir pazarcıyla sohbetinde keçi peynirinin dünyanın en kıymetli peyniri olduğunu ve Toroslar'da yetişen kıl keçisinden üretilen peynirin ise dünyanın başka bir yöresinde bulunmadığını söyledi.

Toroslar'da keçi popülasyonunun artırılması konusunda çalışma yapacaklarını belirten Uslu, "Organik ürünlerin yetiştirilmesi, iyi tarım uygulamaları konusunda Türkiye çok önemli mesafeler kat etti. İnşallah TBMM'de tarım bizim hep gündemimiz olacaktır" dedi.

Uslu ve beraberindeki AK Parti heyeti, daha sonra Elmalı merkez ve mahallelerinde vefat üç vatandaşın ailelerine taziye ziyaretinde bulundu.

Uslu, Elmalı ilçesine bağlı Bozhüyük Mahallesi’nde yapılması planlanan Mermer İhtisas Organize Sanayi Bölgesi arazinde de incelemelerde bulundu. Uslu, bu Organize Sanayi Bölgesinin bölgenin ekonomisine ve istihdamına önemli bir katkı sağlayacağını söyledi.

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Lütfi Elvan'ın girişimleriyle kurulması planlanan sanayi bölgesinin istihdam ve ülke ekonomisine önemli katkı sunacağına değinen Uslu, şöyle konuştu:

"Bu Organize Sanayi Bölgesi, mermer sektörünün ülke ve bölge ekonomisine katkısını artıracaktır. Antalya için ulaşımdan tarıma, sanayiden madenciliğe önemli yatırımları planlıyoruz. Türkiye istikrarını sürdürecektir. Antalya büyümesini sürdürecektir. Siyaset kulvarında bölgeye, insanımıza, Antalya’mıza, istikrarımıza hizmet etmek için yola çıktık. Medeniyetlerin merkezi Antalya’ya ve Antalyalıya hizmet etmek, Antalya için mega projelerin hayata geçirilmesinde rol almak benim için onurdur, şereftir."

Çelik ve Aydın pazar gezdi

AK Parti Antalya Milletvekili adayları Sena Nur Çelik ve İbrahim Aydın da Manavgat ilçesini ziyaret etti. Pazartesi Pazarı'nı gezen Aydın ve Çelik, esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Çelik ve Aydın, daha güçlü bir Türkiye ve daha gelişmiş bir Antalya için seçmenden destek istedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız