Genel seçime doğru

CHP milletvekili adayları Mustafa Aydın ve Murat Özçilingir, seçim çalışmalarını sürdürüyor

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 05.05.2015 13:04 GÜNCELLEME 05.05.2015 13:04

CHP Trabzon milletvekili adayları Mustafa Aydın ve Murat Özçilingir, 7 Haziran'da yapılacak genel seçime ilişkin çalışmalarını sürdürüyor.

Aydın, seçim çalışmaları kapsamında Vakfıkebir ilçesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Aydın, girdiği bir fırında yaptığı açıklamada, Türkiye'nin milli gelirinin Vakfıkebir ekmeği olduğunu söyleyerek, "Ülkedeki yüzde 1'lik zengin nüfus bu ekmeğin yüzde 54'ünü paylaşırken kalan yüzde 46'lık ekmek bu millete paylaştırılıyor. Bir dönem pazartesi günleri sokakta yürüyecek yer yokken şimdiyse azalan üretim ve zorlaşan alım gücü sebebiyle sokaklar eskiyle kıyaslanmayacak derecede boşalmış durumda. CHP iktidarlığında kuracağımız esnaf bakanlığıyla bu sorunlara çözüm bulacağız. Doğru tarım ve hayvancılık politikalarıyla Vakfıkebir'in Büyük Liman günleri uzakta değil" dedi.

Milletvekili adayı Murat Özçilingir ise Beşikdüzü ilçesine bağlı Oğuz Mahallesi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşlara seçim bildirgeleri hakkında bilgi veren Özçilingir, "Bize kaynağımızın neresi olduğunu soruyorlar, bizim kaynağımız kaçak saraydır. Hükümet emeklimize 24 lira zam yapıyor. İnsanlık bunun neresinde, bu milletin değeri 24 lira mı? Bizim iktidarımızda emeklimiz de, çiftçimiz de rahat nefes alacak '' ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ukraynalı bir kadın iki yaşındaki oğlunu 25 bin dolara satmaya çalışırken yakalandı
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı