Genel seçimlere doğru

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, Kumluca'da toptancı hali esnafını ziyaret etti

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 05.05.2015 13:13 GÜNCELLEME 05.05.2015 13:13

AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, seçim çalışmaları kapsamında Kumluca Toptancı Hali'ni ziyaret ederek vatandaşlar ve hal çalışanlarıyla sohbet etti.

Genel seçimlerde yeniden aday olan Samani, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, AK Parti ilçe Başkanı Arif Yavuzer ve partililerle Kumluca Toptancı Halini ziyaret ederek, hal esnafı, komisyoncu ve çiftçilerle görüştü.

Partilerinin 13 yıllık iktidarı döneminde tarıma büyük destek verdiklerini ifade eden Samani, özellikle düşük faizli ve uzun vadeli krediler sayesinde çiftçilerin geleceğe yönelik yatırım yapmalarını sağladıklarını söyledi.

Hal çalışanlarıyla sohbet eden Samani, tarım işçiliğinin zorluğunu çok iyi bildiklerini, diğer çalışanlar gibi tarım çalışanlarının da yaşam kalitelerinin yükselmesi adına bazı çalışmalar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Ziyarette Kumluca Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Selahattin Okur ile de görüşen Samani, toptancı halinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar