On Numara'da büyük ikramiyenin Yatağan'a çıkması

Bayi işletmecisi Kaptan: "Büyük ikramiye isabet eden 13 kupon bizde oynandı. Sanıyorum ki kazanan, bankolu, sistemli şekilde sürekli oynayan bir kişi"

On Numara'da büyük ikramiyenin Yatağan'a çıkması
On Numara'da büyük ikramiyenin Yatağan'a çıkması
GİRİŞ 05.05.2015 14:02 GÜNCELLEME 05.05.2015 14:02

On Numara oyununun bu haftaki çekilişinde büyük ikramiye isabet eden 15 kupondan 13'ünün yatırıldığı Muğla'nın Yatağan ilçesindeki bayinin işletmecisi Muhammet Kaptan, kuponların tek kişi tarafından oynanmış olabileceğini söyledi.

Milli Piyango İdaresince düzenlenen On Numara oyununun bu haftaki çekilişinde, büyük ikramiye isabet eden 15 kupondan 13'ü, Kaptan'ın işlettiği Yatağan'daki bayiden yatırıldı.

Kaptan, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2001'den beri şans oyunu işletmeciliği yaptığını söyledi.

Büyük ikramiyenin Yatağan'a çıkmasından büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Kaptan, "Büyük ikramiyeyi kazanan 13 kupon bizde oynandı. Sanıyorum ki kazanan, bankolu, sistemli şekilde sürekli oynayan bir kişi. Hayırlısı olsun" dedi.

Kaptan, 2009'da Sayısal Loto, 2008 ve 2014'te de On Numara'dan büyük ikramiye isabet eden kuponların kendi bayilerinde oynandığını belirtti. Kaptan, "Bu yönde şanslıyız diye düşünüyorum. Ayrıca bir çekilişte 13 kupona ikramiye vermek, Türkiye rekorudur. Bu da bayimize denk geldi. Onun için daha bir sevinçliyim" ifadelerini kullandı.

Kuponların Yatağan'daki işletmeden yatırıldığını öğrenen vatandaşlar ise bu haftaki oyunlar için şanslarını denedi.

Öte yandan, büyük ikramiye isabet eden diğer iki kupon, Adana'nın Çukurova ile İstanbul'un Kadıköy ilçelerindeki bayilerden yatırılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alanya'da CHP ve MHP'nin afiş atışmaları
Tanju Özcan'dan, Mansur Yavaş itirafı! Emeklilere verdiği vaadi tutmadığı ortaya çıktı