Gümüşhane'den kısa kısa

Gümüşhane'de, Köse-Kelkit arasındaki içme suyu hattı inşaatı devam ediyor.

Gümüşhane'den kısa kısa
Gümüşhane'den kısa kısa
GİRİŞ 05.05.2015 14:11 GÜNCELLEME 05.05.2015 14:11

Kelkit Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Köse-Kelkit arasındaki içme suyu hattı inşaatına geçen yıl başlandığı belirtildi.

İlk etapta baraj bölgesindeki hafriyat çalışmalarına başlandığı vurgula0nan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Köse-Kelkit arasındaki 21 kilometrelik boru hattının yaklaşık 6 kilometrelik bölümü döşendi. Geri kalan 15 kilometrelik bölümün de döşenmesi için çalışmalar devam ediyor. Hat üzerinden gelecek suyu depolayacak iki kuyu yapılacak. Yılanlı mevkisinde ki bin tonluk mevcut deponun yanına, 500 tonluk depo inşa edilecek. Yeni deponun yapım çalışmaları başladı. Diğer deponun yapılacağı alanın kamulaştırılması çalışmalarında da uzlaşma aşamasına gelindi. Uzlaşmanın ardından bin 500 tonluk depo yapılacak."

Belediye Başkanı Köroğlu, çalışmaları inceledi

Torul Belediye Başkanı Nidai Köroğlu, ilçede yapımı devam eden çalışmaları inceledi.

Torul Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Köroğlu'nun ilçe merkezinde devam eden çalışmaları inceleyerek yetkililerden bilgi aldığı belirtildi.

Köroğlu, ilçenin ihtiyaçları doğrultusunda çalışmalara aralıksız devam edeceklerini vurgulayarak, Torul halkının hizmetin en iyisine layık olduğunu ifade etti.

Öte yandan, Torul Belediye Başkanlığınca yaptırılan ve bir süre önce halkın hizmetine açılan asma yaya köprünün de ışıklandırıldığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar