Genel seçimlere doğru

AK Parti İl Başkanı Ali Çetinbaş ve 7 Haziran'da Kütahya'dan milletvekili adayı olan Şükrü Nazlı ve İshak Gazel, seçim çalışmaları kapsamında Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) Kütahya Temsilciğini ziyaret etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 05.05.2015 14:56 GÜNCELLEME 05.05.2015 14:56

Çetinbaş, burada yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın 28 Şubat döneminde ortaya koyduğu tavır ve o günden günümüze kadar bütün vesayet güçlerine koyduğu haktan yana tavırla doğrunun yanında olduğunu söyledi.

Derneğin sorumluluk bilinci içerisinde bu memleketin insanlarının daha iyi şartlarda yetişmesi ve her türlü baskı unsurunun altından kalkarak özgürce yaşaması adına bir sorumluluk yürüttüğünü belirten Çetibaş, şöyle konuştu:

"Zenginler kulübü diye tanımladığımız siyasi hareketler süslü restoranlarda soslu biftekler yiyerek, kadeh tokuşturup bu ülkenin üzerine emperyalist güçlerle kirli oyunlar oynayanların karşısında MÜSİAD gibi derneklerimiz de mevcut. Halktan yana taraf olmasından da büyük memnuniyet duyuyoruz. Birlikte bu memlekete hizmet etmek nasip olursa bizim memnuniyetimizi arttıracaktır."

Adaylar, Nazlı ve Gazel de seçilmeleri halinde yapacakları projelerini anlattı.

Ziyarette, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Cevdet Korkmaz ve Kadın Kolları Başkanı Hatice Özgevrek de yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Putin Türkiye'ye geliyor
Ali Koç'tan TFF için olay iddia: Son derece yadırgadık