Sürücüler için kamelya

Yozgat Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından Yozgat’ı çevre il ve ilçelere bağlayan yollara, sürücülerin dinlenmesi amacıyla 9 adet kamelya yapıldı.

Sürücüler için kamelya
Sürücüler için kamelya
GİRİŞ 05.05.2015 17:06 GÜNCELLEME 05.05.2015 17:06

Yozgat Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Süleyman Tuğrul, AA muhabirine yaptığı açıklamada, özellikle uzun yol sürücülerinin dinlenmelerini sağlamak amacıyla bu kamelyaları koyduklarını, sürücülerin de bu durumdan oldukça memnun kaldığını dile getirdi.

Tuğrul, Trafik Tescil ve Denetleme Şubesi olarak yol, yolcu ve sürücü güvenliğini sağlamanın en önemli görevlerinden biri olduğunu vurgulayarak “Belediyelerimizin desteği ve katkılarıyla şu ana kadar Yozgat-Yerköy arasına 2, Yerköy’de türbeye kadar 1, türbeden sonra 2, Sorgun-Lekesiz Hayratı yanına 2, Doğankent-Sorgun arasına 2, Doğankent-Saraykent arasına 2 adet kamelya koyduk. Sürücüler ve yolcular çeşme kenarlarına konan bu kamelyalarda biraz dinlenip, yorgunluğunu attıktan sonra, yollarına devam ediyorlar. Bilindiği gibi kazaların birçoğu sürücülerin yorgun ve uykusuz olmasından kaynaklanıyor. Bu kamelyalarla kazaları az da olsa önleyebilirsek, ne mutlu bizlere” dedi.

Tuğrul, bunların haricinde, Atatürk yoluna 10, Akdağmadeni yoluna da 5 adet kamelya daha koyacaklarını sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi