Genel seçimlere doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden birinin yapılacağını belirterek, "1 oyun bile önemi çok büyük. 1 oy için yollardayız" dedi.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 05.05.2015 17:14 GÜNCELLEME 05.05.2015 17:14

Kurt, seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba ilçesinde esnaf ziyareti yaptı.

Burada konuşan Kurt, 7 Haziran seçimleriyle birlikte Türkiye'nin sistem değişikliğine gitmesi gerektiğini kaydetti.

Türkiye'nin 2023 yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olmayı hedeflediğini ve Türkiye’de yeni bir Anayasa ve başkanlık sisteminin şart olduğunu belirten Kurt, "Artık bu gömlek bu bedene dar geliyor. Bu ülke darbe döneminin anayasası ile buraya kadar geldi. AK Parti’nin mecliste sizlere hizmet etmek için nelerle mücadele ettiğini muhalefetin ise sizlere hizmet gelmemesi için tüm güçleriyle mücadele ettiğini hepiniz gördünüz. Artık sizlerin 7 Haziran’da vereceği büyük destekle başkanlık sistemine geçmek ve yepyeni bir Anayasa'yı çıkartmak zorundayız bu nedenle Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri yapılacak. Bir oyun bile önemi çok büyük. 1 oy için yollardayız" diye konuştu.

Samsun’da tüm sorunların çözüleceğine işaret Kurt, "Ne kadar çok hizmet edersek edelim değişen dünya şartları bizim karşımıza yeni istekler çıkartacaktır ve bu istekler de haklı taleplerdir. Eksiklerimiz var ama halkımız şunu çok iyi biliyor ki bu eksikleri giderecek olan tek parti de AK Parti’dir. Bunun referansı da geçmişte yapılan hizmetlerdir. Bu ülke kendi içinden çıkmış AK Partiye güveniyor” şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti