AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun:

“TTK'ya en büyük yatırım AK Parti döneminde yapıldı, yapılmaya da devam edilecek”

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun:
AK Parti Zonguldak İl Başkanı Tosun:
GİRİŞ 05.05.2015 17:57 GÜNCELLEME 05.05.2015 17:57

AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, Türkiye Taşkömürü Kurumunun (TTK) kapatılacağına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığını bildirdi.

Tosun, yaptığı yazılı açıklamada, TTK'nın zarar eder noktaya gelmesinde CHP ve MHP birinci sıra milletvekili adaylarının görevlerde olduğu dönemlerde göz yumduğunu dile getirdi

TTK’nın yaşadığı sıkıntılarda resen emeklilik ve ithal kömürdeki fonların kaldırılması uygulamasının etkili olduğunu belirten Tosun, şunları kaydetti:

"Bu kararlara imza atanlar ortadadır. Zamanında bu kararlara imza atanların şimdilerde TTK’yı dillerine dolaması manidardır. Onlar konuşur, biz icraat yaparız. TTK kapatılmayacak. TTK’ya en büyük yatırım Ak Parti döneminde yapıldı, yapılmaya devam edilecek. Son zamanlarda çıkan yasalar madencimizin iş güvenliği ve sağlığını önde tutmakla birlikte işvereni de koruma amacı gütmektedir. İşçimize haftada 2 gün izin verilmesi ve güvenlik konusundaki düzenlemeler, madencimize verilen önemin bir göstergesidir. Bu anlamda çalışmalar devam etmektedir.”

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Güney Kore ile görülmemiş anlaşma! Altay Tankı detayı çok konuşulacak