Genel seçime doğru

Genel seçim öncesinde milletvekilleri Manisa ve ilçelerinde seçim ziyaretlerini sürdürüyor

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 05.05.2015 17:59 GÜNCELLEME 05.05.2015 17:59

7 Haziran'da yapılacak genel seçim öncesinde milletvekilleri Manisa ve ilçelerinde seçim ziyaretlerini sürdürüyorlar.

Seçim çalışmaları kapsamında Kula ilçesini ziyaret eden AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, yerel seçimlerin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen belediyenin ağır devirde çalıştığını vurguladı.

Kula’ya yapılması planlanan hastane yerinin Kula Belediye Başkanlığı tarafından hala teslim edilmediğini kaydeden Özdağ, şöyle konuştu:

"Görüşmelerimizin üzerinden 7 ay geçti, hala bir ses yok. Ben buradan MHP’li Belediye Başkanı Hüseyin Tosun'a sesleniyorum. Hastanenin yapımı için düşünülen yeri teslim etsin. Hala askıya çıkamadılar. Ben buradan söz veriyorum, benim adım Selçuk Özdağ, askıya çıksınlar, versinler arsayı ihalesini yapalım. Söz veriyorum hemen hastaneyi yapacağım. Orada çocuklarınız çalışacak. Hemşireler doktorlar olacak hastanenin etrafında eczaneler iş yerleri olacak."

Kula Organize Sanayi Bölgesi için de çalışmaların başladığını anlatan Özdağ, "Buradan tüm Kula’ya söz veriyorum buradaki tüm engelleri aşsınlar 2 yıl içerisinde karma organize sanayi bölgesinin faaliyete geçmesi için çalışacağım. Yanımızda Salihli'yi görüyorsunuz orası doldu, ikinci etaba başladılar" dedi.

CHP'li Özel pazaryerini ziyaret etti

CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel ise Karaköy semtindeki Pazaryerini ziyaret ederek pazarcı esnafı ve alışveriş yapan vatandaşlarla görüştü.

Pazaryeri ziyaretinde fiyatların çok yüksek olduğunu gördüğünü kaydeden Özel, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Enflasyon açıklandı. Aylık enflasyon olarak aslında yüksek. Beklentinin de üzerinde bir rakam zaten. Ancak bu yüksekliğin, gerçeklikteki yükseklikle alakası yok. Gerçekte çok daha yüksek bir enflasyon var. Patatesin kilosu 5 liraya dayandı. Vatandaş yarım filelerle evine dönüyor. Pazaryerleri adeta yangın yeri. Ancak bu yangını kimse başlatanların söndürmesini beklemesin. Pazarı yakanlar, bu yangını söndüremez. Bu yangın ancak CHP ile söndürülebilir" diye konuştu.

AK Parti'li kadın Milletvekili adayları

AK Parti Manisa Milletvekili kadın adayları Şule Tunalı ve Güzide İçen Kasap, beraberinde AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Fisun Kumbaracı ile Salihli Engelli Aileleri, Kültür ve Dayanışma Derneği'ni (ENAD) ziyaret etti.

El emeği göz nuru engelli vatandaşların yaptığı eserleri inceleyen Tunalı, engelliler için kamu ve özel kaynaklı, maddi ve manevi birçok sosyal hak bulunduğunu hatırlatarak "Engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmek ve engelsiz bireyler ile aynı yaşam koşullarına sahip olmalarını sağlamak için verilen bu haklar ülkemizin sosyal bir kültür ve pozitif ayrımcılığa sahip olduğunun en önemli göstergesidir" diye konuştu.

İçen Kasap ise engelliliğin yalnızca engellileri ve ailelerini değil, toplumun tüm kesimlerini yakından ilgilendirdiğini vurguladı.

Devletin son yıllarda engelli vatandaşların yaşamını kolaylaştıracak yasal düzenlemeler yaptığını anımsatan İçen Kasap "Hepimiz engelli vatandaşlarımıza sahip çıkarak, onlara yardım etmeliyiz. Bugün burada şahit olduğumuz gibi gerekli imkanlar sağlandığı zaman engelli vatandaşlarımızın güzel işler yaptığını görüyoruz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı duygulandıran hediye!