Kuyumcudan 4 milyon liralık altın hırsızlığı

Samsun'da meydana gelen olayda, kuyumcunun eski çalışanı Orhan T. tutuklandı

Kuyumcudan 4 milyon liralık altın hırsızlığı
Kuyumcudan 4 milyon liralık altın hırsızlığı
GİRİŞ 05.05.2015 18:01 GÜNCELLEME 05.05.2015 18:01

İlkadım ilçesinde bir kuyumcunun kasasındaki yaklaşık 4 milyon lira değerindeki ziynet eşyası ve para çalındı. İş yerinin eski çalışanı Orhan T. tutuklandı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Kale Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi'nde kuyumculuk yapan Mustafa Hilmi D, cumhuriyet savcılığına müracaat ederek, hac dönüşü iş yerindeki kasasından yaklaşık 4 milyon lira değerindeki ziynet eşyası ve paranın kaybolduğunu söyledi. İş yeri sahibi, daha önce yanında çalışan Orhan T'den şüphelendiğini bildirdi.

Durumun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne aktarılması üzerine ekipler olayla ilgili çalışma başlattı. Çalışmanın sürdürüldüğü sırada, hakkında şikayette bulunulan Orhan T, Kavak İlçe Emniyet Müdürlüğüne teslim oldu. Daha sonra Samsun'a getirilen Orhan T'nin, olayla ilgili aynı iş yerinde çalışan Hakan A. ile Samsun'da finans işi yaptığı öğrenilen Mesut A'nın da isimlerini bildirmesi üzerine bu kişiler de gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 kişiden Orhan T, "İştirak halinde hizmet nedeniyle güveni kötüye kullanma" suçundan tutuklandı. Hakan A. ve Mesut A. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Tesla 500 beygirlik canavarı tanıttı: Tesla Model 3 Performance
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi