Genel seçime doğru

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Nihat Tosun, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 05.05.2015 18:19 GÜNCELLEME 05.05.2015 18:19

AK Parti Trabzon milletvekili adayı Nihat Tosun, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Tosun, çalışmalar kapsamında İl Sağlık Müdürlüğü, Halk Sağlığı Şubesi 5 Nolu Sağlık Ocağı, Özel İmperial Hastanesi, Kamu Hastaneleri Birliği ve Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesini ziyaret etti.

Ziyaretlerde gördüğü ilgiden oldukça memnun olduğunu belirten Tosun, "Bu ilgi iyi işler yapmış olmanın bir karşılığıdır. AK Parti hükümetleri olarak her alanda devrim niteliğinde reformlar yapıldı. Sağlık alanında da önemli kazanımlar sağladık. Ülkemizin refahını daha üst seviyelere çıkarmak ve halkımıza kaliteli hizmet sunmak adına sağlıkta dönüşüm projesini gerçekleştirdik" dedi.

Vatandaşın sağlık ihtiyaçlarını karşılamaları konusunda devlet olarak görevlerini yerine getirdiklerini kaydeden Tosun, "Sağlıkta atılan önemli adımlar sonucu memnuniyet oranı 2002 yılında yüzde 39 iken 2014 yılında yüzde 74'e ulaştı. Bunun artarak devam etmesi için 'Yeni Türkiye' yolunda sağlıkta dev adımların atılması planlanmaktadır" diye konuştu.

AK Parti ile sağlığın emin ellerde olduğunu ifade eden Tosun, "İnsan hayatını her şeyden çok önemseyen sağlık politikamızla yeni hastaneler inşa ediyor, mevcut hastaneleri yeniden yapılandırıyoruz. Bu kapsamda 30 yıllık sağlık planlarımız çerçevesinde Trabzon'a da 600 yataklı dev bölge hastanesi kuruyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak