Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Aydın: "Gümüşhane'yi etkileyecek her türlü olumlu kararda üzerime düşen görevi yapmaya hazırım"

Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı
Gümüşhane Belediye Meclisi Toplantısı
GİRİŞ 05.05.2015 20:05 GÜNCELLEME 05.05.2015 20:05

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Kemalettin Aydın, Gümüşhane'yi etkileyecek her türlü olumlu kararda üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Aydın, Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında gerçekleştirilen Belediye Meclisi Toplantısında yaptığı konuşmada, seçilmiş insanların toplumda önemli görev ifa ettiğini belirtti.

Aydın, 7 Haziran'a kadar siyasal bir duruşla hareket edeceğini vurgulayarak, "7 Haziran'dan sonra ise tüm Gümüşhane'nin milletvekili olarak hizmet edeceğim. 8 yıldır bu gayretle çalışıyorum. Belediyenin de bu anlayışla hizmet ettiğini düşünüyorum. Belediye başkanımızın ve meclis üyelerimizin birinci önceliği Gümüşhane'ye ve Gümüşhanelilere hizmet etmektir" dedi.

Gümüşhane'yi etkileyecek her türlü olumlu kararda üzerine düşen görevi yapmaya hazır olduğunu ifade eden Aydın, "Gümüşhane'yi pozitif anlamda etkileyecek, insanımızın daha yüksek kaliteli şehirde yaşayacağı yönündeki kararlarınızda, siyasal riski üzerime alırım. Bu doğrultuda Gümüşhane'nin geleceği için her türlü kararınıza destek vereceğimi bilmenizi isterim" diye konuştu.

Başkan Çimen ise Aydın'ın toplantıya katılmasından memnuniyet duyduğunu dile getirdi.

Toplantı, gündemdeki diğer maddelerin görüşülmesinin ardından tamamlandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dubai'de sel hayatı felç etti! Yönetim halka uyarılarda bulundu...
Baykar'dan vatandaşlara uyarı: Çağrılara itibar etmeyin!