Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı

Toplantı, Vali Yavuz başkanlığında gerçekleştirildi

Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı
Karayolu Trafik Güvenliği Toplantısı
GİRİŞ 05.05.2015 20:24 GÜNCELLEME 05.05.2015 20:24

Gümüşhane'de, "Karayolu Trafik Güvenliği" toplantısı gerçekleştirildi.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda yapılan toplantıya, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ile Karayolları Gümüşhane 101. Şube Şefliği yetkilileri katıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Seçkin Çiçek, 2014 ve 2015 yıllarında yapılan denetimler ve meydana gelen kazalara ilişkin bilgi sundu.

Yavuz, burada yaptığı konuşmada, kazaların tamamına yakınının aşırı hız, alkollü araç kullanımı ve yeterli takip mesafesi bırakmamak gibi trafik kurallarını ihlal sonucu meydana geldiğini söyledi.

Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde, kamuoyunda trafik bilinci oluşturulabilmesi için kapsamlı eğitim çalışmaları yapılması gerektiğini vurgulayan Yavuz, özellikle son dönemde artış gösteren trafik kazalarına ilişkin rapor hazırlanmasını istedi.

Yavuz'un, trafik ekiplerinin denetimlerini artırmaları talimatını verdiği toplantı, kara yollarında alınması gereken tedbirler ve yapılması gereken düzenlemeler hakkında fikir alışverişinde bulunulmasının ardından sona erdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler