Bafra'da "Topraklama Ölçüm Kursu" açıldı

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası ve Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi tarafından "Topraklama Ölçüm Kursu" Bafra’da başladı.

Bafra'da "Topraklama Ölçüm Kursu" açıldı
Bafra'da "Topraklama Ölçüm Kursu" açıldı
GİRİŞ 05.05.2015 20:25 GÜNCELLEME 05.05.2015 20:25

Toplam 40 saat süren kursa, Ordu, Ünye, Fatsa, Sinop ve Bafra elektronikçi esnaflardan oluşan 80 kursiyer katıldı.

Bafra Elektrikçiler ve Elektronikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bülent Kulaksız ve ve Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Ahmet Gençay, "Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmekteyiz. Elektronikçi esnaflarımız kurs bitirme belgelerini alarak artık birer teknisyen olacaklardır. Topraklama ölçümü artık zorunlu hale gelecektir. Topraklama ölçümü yaptırmayan ev ve iş yeri sahiplerine sigorta ve iskan belgesi verilmeyecektir. Kursumuza İlçemizden ve diğer İllerden katılan kursiyerlerimize teşekkür ederiz” dedi.

Kaymakam Halis Arslan ise, “Elektronikçi kardeşlerime ben teşekkür ediyorum. Bir hevesle, bir azimle kursa katılmışlar. Topraklama Ölçümü Kursunda emeği geçen herkese ben şimdiden teşekkür ederim. Kursun hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Bafra İsmail Ahıskalı Mesleki Eğitim Merkezi salonunda açılışı yapılan kursa, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu
Aliyev planı deşifre ederek 3 ülkeyi işaret etti: Ciddi önlemler almak zorunda kalacağız