Bodrum'da cinayet

Muğla'nın Bodrum ilçesinde belediyeye ait kafede garson olarak çalışan bir kişi, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu

Bodrum'da cinayet
Bodrum'da cinayet
GİRİŞ 06.05.2015 08:18 GÜNCELLEME 06.05.2015 08:18

Bodrum'da belediyeye ait kafede garson olarak çalışan bir kişi, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu.

İlçeye bağlı Gümbet Mahallesi, Cevat Şakir Caddesi, 3147 Sokak'ta, Haluk Pakbıyık'ın (25) yaşadığı evden bağırışma sesleri duyan vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Kısa sürede bölgeye ulaşan polis, Pakbıyık'ın oturduğu evin kapsının açık olduğunu fark ederek içeriye girdi. Pakbıyık'ın yerde hareketsiz ve kanlar içinde yattığını gören polis, sağlık ekiplerini çağırdı. Yapılan incelemede Pakbıyık'ın göğsüne aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybettiği tespit edildi.

Olayın ardından bölge güvenlik şeridiyle kapatılarak çevrede inceleme başlatıldı. Komşuların bilgisine de başvuran polis ekipleri, bir süre bölgedeki evlerin bahçelerinde ve sokakta delil topladı. Pakbıyık'ın yakınları ise olay yerinde sinir krizi geçirdi. Yakınları, polisler ve arkadaşlarınca güçlükle sakinleştirildi.

Pakbıyık'ın cesedi nöbetçi savcı ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenebilmesi için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Mansur Yavaş'ın Londra'da PKK destekçisiyle görüşmesine tepki gösterdi
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...