Genel seçimlere doğru

MHP Ordu 25. dönem 1. sıra Milletvekili adayı Cemal Enginyurt, Çaybaşı ve Ünye Pelitlayat Mahallesi'nde yaptığı mitinglerle seçim çalışmalarını sürdürdü.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 06.05.2015 09:45 GÜNCELLEME 06.05.2015 09:45

Enginyurt’a ilçe ziyaretlerinde eşi Hatice Enginyurt’un yanı sıra MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Sevinç Aksoy ve yönetim kurulu üyeleri de eşlik etti.

Enginyurt vatandaşlara yaptığı konuşmada MHP’nin seçim bildirgelerinden bahsetti.

Büyükşehir yasası hakkında açıklamalarda bulunan Enginyurt; “Büyükşehir sınırını, mülki sınır yapan düzenlemeyi kaldıracağız. Kapatılan belde belediyeleri, özel idare ve köyleri yeniden kuracağız. Köy kalkınma planlarını yapacağız, merkez köyler oluşturacağız" dedi.

Çaybaşı’nın ve Pelitliyatak’ın işsizlik ve göç sorununu çözecekleri sözünü veren Enginyurt, "Seçim bildirgemizde işsizlik, göç sorunu başta olmak üzere asgari ücret, işçi, memur ve emekli maaşlarına yönelik de önemli adımlar atacağız. Sosyal refah düzenini yeniden tesis ederek Türk milletinin hak ettiği yaşam standartlarını MHP iktidarı ile teslim edeceğiz. Biz 7 Haziran’da milletimizden alacağımız destek ile AKP iktidarına son verip, hak, hukuk ve gerçek adaleti sağlayan taraf olacağız. Gerçek adalet MHP ile gelecek" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Çaybaşı’nda ve Pelitliyatak’ta esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Enginyurt çocuklarla da yakından ilgilendi.

    KAYNAK: AA
    YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
    DİĞER HABERLER
    Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
    Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü