Hatay'dan kısa kısa

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU), Samandağ ilçesi, Kurtderesi Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmalarının devam ettiğini bildirdi.

Hatay'dan kısa kısa
Hatay'dan kısa kısa
GİRİŞ 06.05.2015 14:18 GÜNCELLEME 06.05.2015 14:18

HATSU'dan yapılan açıklamaya göre, Kurtderesi Mahallesi’nin kanalizasyon sorununu çözmek için yürütülen çalışmalar kapsamında mahallede 55 metre yeni kanalizasyon şebekesi döşendi.

Çalışmalara 1 Kamyon 2 kepçe ve 8 personelin görev aldı.

Merkez ilçe Antakya'ya bağlı Altınçay Mahallesi'nde de kanalizasyon ve yağmursuyu şebekesi yenileme çalışması başlatıldı.

Toplamda 400 metre uzunluğuna sahip hatların yenilendikten sonra, yağışlı günlerde yaşanan taşma sorunu ortadan kalkacak.

Meydan ve kavşaklara çiçek ekildi

Büyükşehir Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, il genelinde peyzaj çalışmaları kapsamında meydan ve kavşaklarda çiçek ekti.

Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mustafa Dönmez, Hatay'ın mozaiğine uygun ve daha sağlıklı şekilde çalışmaların yürüttüklerini bildirdi.

Hatay'ın daha temiz, yeşil ve güzel görünüme kavuşması için çalışmalarına hız verdiklerini belirten Dönmez, yapılan bakım ve temizlik çalışmaları ile birlikte en kısa sürede kentin daha estetik bir görünüme sahip olacağını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı