Gözü yaşlı anne kaybolan kızını arıyor

Kayseri'nin Kocasinan İlçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Leyla Avşar, evi terk eden 16 yaşındaki kızı Ayfer'i arıyor.

Gözü yaşlı anne kaybolan kızını arıyor
Gözü yaşlı anne kaybolan kızını arıyor
GİRİŞ 06.05.2015 14:26 GÜNCELLEME 06.05.2015 14:26

Yeni Mahalle 10. cadde Güneş apartmanındaki ikametinden dün akşam saatlerinde kimseye haber vermeden ayrılan ve haber alınamayan Ayfer Avşar'ın gözü yaşlı annesi Leyla Avşar, kızının fotoğraflarıyla Kayseri sokaklarında kızını bulmaya çalışıyor.

Avşar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızının dün babası ile oturdukları apartmanın bahçesine çamaşır asmak için çıktığını ve babasının yanından su içme bahanesiyle ayrılıp, evden kaçtığını söyledi.

Kızının psikolojik tedavi gördüğünü ve başına kötü bir şey gelmesinden korktuğunu belirten Avşar, "Kızım dün akşam saatlerinde babasını da kandırarak evi terk etti. Belli bir süre bekledikten sonra ortaya çıkmaması üzerine polise haber verdik. Polis onu her yerde arıyor. Ben de elimde kızımın fotoğrafıyla sokaklarda geziyorum belki bir gören, tanıyan çıkar diye" dedi.

Daha önce de evi terk eden kızını polisin birkaç gün sonra bulup getirdiğini anlatan Avşar, "Kızımın psikolojik sorunları var ve bu konuda doktor desteği alıyor. Başına kötü bir şey gelmesinden korkuyorum. Kötü niyetli insanların eline düşebilir. Evde kızımla hiçbir sorunumuz yok. Normalde benim yanımdan hiç ayrılmaz. Bize düşkün bir çocuktur. Kızımı görenlerin, polise haber vermesini Allah rızası için istiyorum" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini