SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'dan ziyaret

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası (SATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Kösemusul ve 24. Meslek Komitesi üyeleri, Adapazarı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret etti.

SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'dan ziyaret
SATSO Yönetim Kurulu Başkanı Kösemusul'dan ziyaret
GİRİŞ 06.05.2015 15:19 GÜNCELLEME 06.05.2015 15:19

Kösemusul, burada yaptığı konuşmada, Sakarya'da tekstil sektörünün ülke ekonomisine katkı sağlayacak bir altyapıya sahip olduğunu söyledi.

Okuldan mezun olan öğrencilerin, sektörün ihtiyaç duyduğu alanlarda ve nitelikte olması, okul sıralarında başlayan uygulamalı eğitimlerin sektör temsilcileri tarafından desteklenmesi için çalışmalar yürüttüklerini belirten Kösemusul, şöyle konuştu:

"Bu kapsamda 24. Meslek Komitemizin gayretleri ile okulumuza, öğrencilerimizin teknolojik altyapılı çalışmalar yürütmelerini sağlamak adına 5 adet bilgisayar teslim ettik. Bu konuda 24. Meslek Komitesi ve kız meslek lisemizin önceki yıllardan başlayan yoğun işbirliği ve ortak projeleriyle ilerleyen yıllarda sektörün daha sağlam bir altyapı ve işçiliğe kavuşacağına inanıyorum."

Okul Müdürü Dilek Balcı Saygılı da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, okul ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor