Genel seçimlere doğru

MHP Gaziantep milletvekili adayları GAİB'i ziyaret etti

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 06.05.2015 16:22 GÜNCELLEME 06.05.2015 16:22

MHP Gaziantep milletvekili adayları Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri'ni (GAİB) ziyaret etti.

Gaziantep MHP milletvekili adayları Ümit Özdağ, Mezine Sırakaya, Sermet Atay, Fevzi Koçoğlu, Onur Önsal ve Doç. Dr. Servet Demir’in yanı sıra MHP il ve ilçe teşkilatlarından oluşan heyet, GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, Halı İhracatçı Birlikleri Başkanı Salahattin Kaplan, Güneydoğu Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumları ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya ile yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

GAİB Koordinatör Başkanı Abdulkadir Çıkmaz, seçim öncesi siyasi partileri ekonomiyi olumsuz etkileyecek tehlikeli vaatlerden uzak durması gerektiğini ifade ederek "80’li, 90’lı yılarda birçok siyasi parti ülke gerçeklerinin ötesinde hayal ürünü tehlikeli vaatlerde bulunarak ülke ekonomisine çok zarar vermiştir. 7 Haziran seçimlerinde bütün siyasi partilerimizin buna dikkat etmesi, ekonomiye zarar verecek tehlikeli vaatlerde bulunmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi.

GAİB'in Türkiye’nin en fazla ihracat yapan önemli birliklerinden biri olduğunu ifade eden Çıkmaz, "Bünyemizde dört önemli birlik bulunmakta ve koordineli bir çalışmayla başta Ortadoğu Ülkeleri olmak üzere 7 kıtada 180’in üzerinde ülkeye başarıyla ihracat yapmaktayız" diye konuştu.

MHP Gaziantep 1. sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Ümit Özdağ da ekonomik istikrarın önemine değinerek ekonomik istikrarın bozulduğunu MHP’nin hiç olmadığı kadar ekonomi konuştuğunu ve konuşulanların da gerçekleştirileceğini belirterek Çıkmaz'a MHP’nin ekonomi politikasıyla, dış politikası hakkında bilgiler verdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!