Alanya'da sivrisinek ile mücadele çalışmaları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Güney: - "Ekiplerimiz Alanya'nın dört bir yanında sivrisinek ile mücadele çalışmasını gece ve gündüz sürdürecek"

Alanya'da sivrisinek ile mücadele çalışmaları
Alanya'da sivrisinek ile mücadele çalışmaları
GİRİŞ 06.05.2015 16:29 GÜNCELLEME 06.05.2015 16:29

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, sivrisinekle mücadele çalışmalarını gece ve gündüz yürüteceklerini bildirdi.

Güney, yaptığı yazılı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Alanya Hizmet Birimine bağlı sivrisinekle mücadele timi ve araç sayısını turizm sezonunun başlamasıyla artırdıklarını kaydetti.

Geçen yıl yaşanan sorunların tekrarlanmaması için bu yıl her türlü tedbiri aldıklarını vurgulayan Güney, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Yaklaşık 100 kişilik bir timin yanı sıra her türlü araç gereç donanımını sağladık. Artık ekiplerimiz Alanya'nın dört bir yanında sivrisinek ile mücadele çalışmasını gece ve gündüz sürdürecek. Bugüne kadar su birikintilerinin olduğu yerler, kullanılmayan havuzlar ve tarımsal amaçlı havuzlar ile kanalizasyon ve drenaj hatlarında ilaçlama çalışmaları yapıldı."

Vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini de belirten Güney, vatandaşların bölgelerindeki kullanılmayan havuz suları ve taşan foseptiklerin çekilmesi konusunda gereken çalışmayı yaptırması gerektiğini kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muharrem İnce'den Özgür Özel'e çok sert tepki! Flaş İzmir uyarısı!
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…