Genel seçime doğru

SP-BBP Malatya milletvekili adayları Darende ilçesini ziyaret etti

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 06.05.2015 16:30 GÜNCELLEME 06.05.2015 16:30

SP ve BBP partilerinin Malatya milletvekili adayları Osman Cumali Marasalı, Sema Altuntaş, Mustafa Sertkaya, Turan Odabaş, Derviş Erdoğan ve Cumali Akça, genel seçim çalışmaları kapsamında Darende ilçesini ziyaret etti.

Darende ilçesi ziyaretinde BBP MKYK üyesi İbrahim Alagöz ile Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Asiltürk'ün eşlik ettiği adaylar, ilk olarak Hulusi Efendi Devlet Hastanesi’ni ziyaret etti. Burada hasta ve yakınlarıyla sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini ileten adaylar, başhekim Uzm. Dr. Celal Alandağ’dan hastane hakkında bilgiler aldı.

Adayları, hastanenin bir ilçe hastanesi olmanın ötesinde bölge insanına hizmet veren önemli bir merkez olduğunu belirtti.

Darende Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaretlerinde değerlendirmelerde bulunan Marasalı, "Milli İttifak" iktidarıyla Türkiye’nin tüm sorunlarından kurtulacağını, 7 Haziran sonrası yeni bir Türkiye inşa edeceklerini söyledi. Marasalı, “Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi’nin geçmişlerinin tertemiz olduğunu bu millet biliyor. Milli İttifak iktidarı ile Türkiye’nin geleceği bizimle aydınlık olacak inşallah” dedi.

Adayları ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürlüğü, bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri, esnaf ve vatandaşlarla da görüştü.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Türkiye'nin kanser haritasını TÜİK açıkladı