Genel seçimlere doğru

AK Parti Samsun Milletvekili adayı Hasan Basri Kurt, seçim çalışmalarına Terme ilçesinde devam etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 06.05.2015 17:29 GÜNCELLEME 06.05.2015 17:29

Kurt, çarşı esnafını ziyaret etti.

Burada esnafın sıkıntılarını dinleyen Kurt, Türkiye’nin 2023 yılı hedeflerine yeni bir Anayasa ve başkanlık sistemi ile ulaşacağını söyledi.

"Bizi kimseye muhtaç etmeyin, 400 milletvekili verin" diyen Kurt, "Bu parti sizin başınızı hiç bir zaman öne eğdirmedi, yine eğdirmeyecek, bize güvenin. AK Parti en başarısız olduğu alanda bile Cumhuriyet tarihinde yapılan hizmetin en az 3 katını yaptı. Hizmet bizim işimiz. 13 yıldır AK Parti sizlerden aldığı destekle bunu yapıyor siz de sürekli her girdiği seçimde oyunu artırarak ödüllendiriyorsunuz” ifadesinde bulundu.

İlk kez oy verecek gençlere seslenen Kurt, "Bu sene ilk kez oy kullanacak olan gençlerimiz AK Parti öncesini iyi bilmiyor. Gençlerimiz sadece baş örtüsü taktığı için üniversite kapılarında kurulan ikna odalarını bilmiyor. Başörtüsü taktığı için iş yerlerinde çalışılmadığını görmediler. Şimdi elinizi vicdanınıza koyun söyleyin başörtüsü okullarda ve iş hayatında serbest oldu da ne değişti. Başı açık olan kardeşimiz de başı kapalı olan kardeşimiz de aynı odada çalışıyor ve bu ülke için hizmet ediyor. O zaman yıllardır bu eziyet neden çektirildi. İşte bunları gençlerimize iyi anlatmak lazım” diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor