“Babam Futbol Oynuyor” Projesi

Havza ilçesinde Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında öğrenci velilerinin okulla ve birbirleri ile olan ilişkilerini artırmak amacı ile İstiklal İlkokulunda “Babam Futbol Oynuyor” Projesi hayata geçirildi.

“Babam Futbol Oynuyor” Projesi
“Babam Futbol Oynuyor” Projesi
GİRİŞ 06.05.2015 18:23 GÜNCELLEME 06.05.2015 18:23

İstiklal İlkokulu 1. sınıf Öğretmeni Aydan Pehlivan tarafından hazırlanan proje kapsamında öğrenci velileri ve öğrenciler okul bahçesinde top oynadı, kendi aralarında futbol maçı yaptı.

Maçın başlangıç vuruşunu yapan Havza Milli Eğitim Müdürü Uğur Sağlam Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında hazırlanan “Babam Futbol Oynuyor” Projesi'nin amaç bakımında çok önemli olduğunu belirterek, ,"Projeye emeği geçenleri kutluyorum. Öğrenci velilerimizin okullara gelmesi ve bizlere destek olması önemli.” Dedi.

Maç sonrası katılımcılara madalya verildi, proje kapsamında anket gerçekleştirildi.

Öğrenci velileri ise projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bu bahane ile okula gelerek çocuklarımıza verilen eğitimi yerinde görme fırsatı ve veli olarak birbirimizi tanıma imkanına sahip olduk" dedi.

Proje hakkında açıklamalarda bulunan Okul Müdürü Erkut Ercan ise projenin 1. sınıf Öğretmeni Aydan Pehlivan tarafından Okullar Hayat Bulsun Projesi kapsamında hazırlandığını söyledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim