Vali fırçayı bastı: Sizi buraya gömerim

Yeni Devlet Hastanesi’nin işçiliğini beğenmeyen Bursa Valisi Münir Karaloğlu şantiye şefini fena fırçaladı.

Vali fırçayı bastı: Sizi buraya gömerim
Vali fırçayı bastı: Sizi buraya gömerim
GİRİŞ 07.05.2015 05:17 GÜNCELLEME 07.05.2015 09:48
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Orhangazi temaslarının ardından habersiz İznik'e gelerek, yapımı devam eden yeni Devlet Hastanesi’ni denetledi. İşçiliği beğenmeyen Karaloğlu, şantiye şefini fırçaladı.

İznik Kaymakamı Hüseyin Karameşe, Belediye Başkanı Osman Sargın ve Devlet Hastanesi Başhekimi Aybars Alemdaroğlu'nun karşıladığı Vali Karaloğlu, yeni hastane inşaatını inceledi.

Hastane inşaatının ince işçiliğini, beğenmeyerek, müteahhit firmanın şantiye şefi Sinan Kızıltaş'ı azarladı.

"SİZİ BURAYA GÖMERİM"

Müteahhit firma sorumlularının hastaneyi hiç incelemediğini öğrenen Karaloğlu, daha da kızdı. Firmayı temsilen inşaat şefine dönen Karaloğlu, "Bakın resmen çuvalladınız. Böyle kötü bir işçilik olmaz. Derhal düzelteceksiniz. Burası bir hastane. Önem vereceksizin. 23 Haziranda burası yetişecek. Hastaneyi bitmiş göreceğim, yoksa sizi buraya gömerim" dedi.

Bursa valisi Münir Karaloğlu, ince işçiliğini beğenmediği hastanenin bir an önce yetiştirilmesi için Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanı Fuat Kantarcı'yı telefonla aradı. Karaloğlu, telefonda daire başkanına, "İznik Devlet Hastanesi inşaat çok kötü. Buranın acilen düzeltilmesi gerekiyor. 23 Haziranda bu hastaneyi bu şekilde açamayız. Yazık, günah. Bir an evvel bütün eksikleri gidermeliyiz" dedi.

Kantarcı da gerekenin yapılacağını söyledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 45
  • Ibo 8 yıl önce Şikayet Et
    Kameralara show'dan başka birşey değil. O fırçaladığın, tehdit ettiğin işçinin; patronuna söyle bunları, o zaman alkışlarım.
    Cevapla
  • Realizm 8 yıl önce Şikayet Et
    İşlerin bu denli denetlenmesi, iyi bir çalışma olması için gayret gösterilmesi ve halka hizmet unsurlarının kusursuz olması için çalışılması takdire şayan olmasıyla birlikte, kesinlikle bu konuşma tarzını doğru bulmuyorum. Yalova valisi gelir, yasal sendika grev hakkıyla sivil gelen, üstelik Tübitak tarafından ödüle layık görülmüş bir öğretmeni azarlar, bir vali de gelir şantiye şefini azarlar.. Her şeyin bir yolu yordamı var, kanun var, yaptırım var.. Eyyy valiler! İnsanlara göz hizasından bakın!
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Devletin yaptırdığı her iş öyle 1 TOKİ 2 hastaneler 3 okullar Devlet işi ehline değilde en ucuz yapana verirse boyle olur.
    Cevapla
  • Bilir 8 yıl önce Şikayet Et
    Ağzına sağlık Valim.İyi söylemiş ihaleyi alıncaya kadar 99 takla atarlar aldıktan sonra sallama yaparlar.Bunlar bnu dilden analar.Az bile yapmış....
    Cevapla
  • MURAT ERYİLMAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    gözünüz vali görsün.Valinin ziyaretinden sonra hastane bakalım nasıl olacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dikkat çeken Suriye, Somali, Karabağ çıkışı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İstanbul'da izlettiği 'Gerçek belediyecilik' klibi ses getirdi...