Vali Köşger, okul inşaatını inceledi

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, kent merkezinde yapımı devam Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi inşaatında incelemede bulundu.

Vali Köşger, okul inşaatını inceledi
Vali Köşger, okul inşaatını inceledi
GİRİŞ 06.05.2015 21:08 GÜNCELLEME 06.05.2015 21:08

Müteahhit firma yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Köşker, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bingöl'ün eğitimde engel tanımayan bir il olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyledi.

Köşger, 16 derslikli okul, 200 öğrenci kapasiteli öğrenci pansiyonu, konferans ve spor salonundan oluşan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 2015-2016 eğitim öğretim yılında hizmete girmesinin planlandığını belirtti.

Köşger, şunları kaydetti:

“İlimizde çok önemli eğitim yatırımları gerçekleştiriliyor. Bu yatımların büyük bir kısmı bitti, diğerleri ise önümüzdeki dönemde hizmete sunulacaktır. Bingöl’ün eğitim alanında dünden daha iyi bir konuma gelmesi ve eğitim kalitesinin arttırılması amacıyla çalışmalarımız artarak devam etmektedir. Çağdaş toplum olmanın en temel ve en vazgeçilmez unsurlarından biride eğitimdir. Bir ülkenin kalkınması, gelişmesi ve ilerlemesi ancak eğitimle mümkün olabilir."

Köşger'in ziyaretine İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı eşlik etti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'li devden bomba altın tahmini! Rekor serisi sürüyor
Beşiktaş’ta 29 kişinin öldüğü gece kulübü yangınına ilişkin itfaiye raporu