Genç şarkıcının katili tanıdık

Beyoğlu'ndaki evinde boğularak, öldürülmüş halde bulunan müzisyen ve ses sanatçısı Değer Deniz'in katilinin tanıdık olma ihtimali güçlendi.

Genç şarkıcının katili tanıdık
Genç şarkıcının katili tanıdık
GİRİŞ 06.05.2015 21:37 GÜNCELLEME 06.05.2015 21:37

Sıraselviler Kuloğlu Mahallesi Güllabici Sokak'ta bulunan 3 katlı apartmanın 1'inci katında oturan DeğerDeniz'den kardeşi Orhan Deniz, iki gün boyunca haber alamadı.

Bunun üzerine kardeş Deniz, önceki gün saat 21.00 sıralarında ablasının evine geldi. Kapının açılmaması üzerine de çilingir çağırıp, içeri girdi. Ancak ablasının koridorda elleri telefon şarjı kablosuyla bağlı cesedini buldu.

ÇANTA KORDONU İLE BOĞULMUŞ

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ve ilçe ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı çalışma başlattı. Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 39 yaşındaki kadının çanta kordonu ile boğularak öldürüldüğünü belirledi. 

KAPI ZORLANMAMIŞ 

Olay Yeri İncelem ekipleri detaylı parmak izi çalışması yaparken güvenlik kamera 
görüntüleri incelemeye alındı. Müzisyenliğin yanı sıra lüks otellerde Masaj Terapi Danışmanlığı da yaptığı öğrenilen Deniz'in polis en son görüştüğü kişileri araştırıyor. Kapıda herhangi bir zorlamanın olmaması ve evde bir dağınıklık tespit edilmemesi katil zanlısının tanıdık olma ihtimalini güçlendiriyor.

TECAVÜZ YA DA GİRİŞİMİ YOK

Polis cinayetin gasp amaçlı olma ihtimali yönünde de araştırma yaparken, cinayet saatinin gündüz olduğu bildirildi. Ayrıca genç kadında herhangi bir tecavüz bulgusu olmadığı kaydedildi.
 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor