Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği toplantısı

Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği yönetim kurulu toplantısı İpsala’da yapıldı.

Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği toplantısı
Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği toplantısı
GİRİŞ 07.05.2015 08:56 GÜNCELLEME 07.05.2015 08:56

Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Bölge Müdürü Rifat Aktürk, kooparatif salonunda Tarım Kredi Kooperatifleri olarak Trakya’nın bereketli topraklarında zor şartlar altında üretim yapan çiftçilerin ve ortakların maddi ve manevi destek sağladıklarını söyledi.

Çiftçinin her zaman dar gününde yanında olduklarına vurgu yapan Aktürk, "Çiftçilerimize tarımsal kredi ve girdi ihtiyaçlarını sonuna kadar kaliteli ve uygun fiyata karşılamak için çiftçilerimizin omuzlarındaki ağır yükü hafifletmek, yüksek faiz sarmalından kurtarmak, milli gelirden hak ettikleri payı almalarını sağlamak için çalışıyoruz. Ortaklarımızın ve bölge insanımızın yaşam kalitesini yükselterek, çiftçilerimizin zenginleştirilmesi gayreti içeresindeyiz."

Toplantıya, Merkez Birliği Denetçisi İlhan Saltık, Tarım Kredi Kooperatifleri Tekirdağ Bölge Birliği Yönetim Kurulu 2. Başkanı aynı zamanda Hamzadere Sulama Birliği Başkanı Seçkin Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantı sonrası heyet, Hamzadere çeltik havzasında incelemelerde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Adalet Bakanı Tunç'tan son dakika parti kapatma açıklaması
Türkiye'nin hamlesi dengeleri değiştirecek! Dünya denklemi açısından yeni bir milat