Genel seçimlere doğru

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayları Akif Özkaldı ve Remziye Sıvacı, merkeze bağlı Karaaslan köyü ile Nuribey ve Sülümenli beldelerini ziyaret etti.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 07.05.2015 12:16 GÜNCELLEME 07.05.2015 12:16

Seçim çalışmaları kapsamında Karaaslan köyü ile Nuribey ve Sülümenli beldelerine giden Özkaldı ve Sıvacı, buralarda seçim bürolarının açılışlarını gerçekleştirdiler.

Karaaslan köyüne projelerle gelen milletvekili adayı Özkaldı, burada yaptığı konuşmada, tarım alanında suyun çok önemli olduğuna değindi.

Karaaslan köyünün sorunlarına çözüm üreteceklerini anlatan Özkaldı, şunları anlattı:

"Sizlerin desteği ve duası ile seçimlerden zaferle çıkacağımıza inanıyorum. Sorunlarınızın çözüme kavuşması konusunda üzerimize düşen görev neyse yapmaya hazırım. 2002 yılından bu güne kadar ülkemizde süren siyasi istikrar ekonomik ve yatırımlar anlamında ülkemiz gelişme kaydetti. Sizlerin bizlere olan güveni ve desteği 2023, 2053, 2071 hedeflerine birlikte ulaşmamızı sağlayacak. Yeni Türkiye’yi sizlerle birlikte inşa edeceğiz"

Nuribey ve Sülümenli beldelerindeki ziyaretlerde konuşan Sıvacı ise yıllardır hekim olarak görev yaptığı Afyonkarahisar’a Milletvekili olarak hizmet etmek istediğini söyledi.

AK Parti hükümetleri ile başlayan değişimlerin en çok sağlık alanında yapıldığını anlatan Sıvacı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Artık insanlarımız istedikleri hekime ve hastaneye gidip muayene olabiliyorlar. Vatandaşlarımız hastane ve eczane kuyruklarında beklemek zorunda kalıyorlardı. Hastanın yanında birkaç kişi daha gidip kimi doktor sırasına kimi ilaç sırasına geçiyordu. Ama şimdi istediğin hekimi seçebiliyor ve muayene olabiliyorsun. Telefonla bile randevu alarak tedavini olabiliyorsunuz. Kısacası sağlıkta ki bu köklü değişim vatandaşımıza yaradı"

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!