Kızıltepe'de kurumlar ve okullar arası spor turnuvası

Kızıltepe Kaymakamlık Kupası Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası ve okullar arası spor turnuvası başladı.

Kızıltepe'de kurumlar ve okullar arası spor turnuvası
Kızıltepe'de kurumlar ve okullar arası spor turnuvası
GİRİŞ 07.05.2015 12:17 GÜNCELLEME 07.05.2015 12:17

Kaymakamlık Kupası Bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen kurumlar arası ve okullar arası spor turnuvası başladı.

Toplumda sevgi ve hoşgörünün yaygınlaşması amacıyla Kızıltepe Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş tarafından düzenlenen kaymakamlık kupası bahar şenlikleri kapsamında kurumlar arası halı saha futbol turnuvası ile ortaokul ve liseler arası futbol, voleybol ve basketbol müsabakaları başladı.

Ermiş, turnuvaya katılan tüm takım ve sporculara başarılar dileyerek, maçların centilmenlik içinde geçmesi temennisinde bulundu.

Baykara Mavi Spor kompleksinde oynanacak ve 4 grupta 15 takımının katıldığı turnuva 14 Mayıs’ta oynanacak final maçıyla sona erecek.

Maçlardan sonra dereceye giren ilk 3 takıma kupa ve şampiyon takıma bin lira, ikinciye 750 lira ve üçüncü takıma 500 lira para ödülü verilecek.

Kaymakamlık kupası bahar turnuvası kapsamında düzenlenen lise ve ortaokullar arası voleybol ve basketbol maçları da, TOKİ Ortaokulu spor salonunda, futbol müsabakaları ise şehir stadında oynanacak.

Maçlardan sonra satranç turnuvası ile bahar şenlikleri müsabakaları 18 mayısta tamamlanmış olacak.

Turnuvalarda dereceye giren takım ve ferdi sporculara ödüllerinin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda verileceği bildirildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi
İYİ Partili ismin Dünya Taekwondo Şampiyonu'na verdiği söz yalan oldu