Hakim Mustafa Başer'in eşiyle ilgili şok bağlantı!

Paralel yapı üyelerinde korsan tahliye kararı veren hakim Mustafa Başer'in eşi Rabia Başer'in Gezi olaylarıyla şok bağlantısı deşifre oldu.

Hakim Mustafa Başer'in eşiyle ilgili şok bağlantı!
Hakim Mustafa Başer'in eşiyle ilgili şok bağlantı!
GİRİŞ 08.05.2015 07:53 GÜNCELLEME 08.05.2015 07:56
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hakime Başer'in, Gezi kalkışmasının zirvede olduğu dönemde eylemleri sona erdirecek mahkeme kararını gizlediği ortaya çıktı...
 

Akit TV'de yayımlanan Arka Plan programından Paralel devlet yapılanması soruşturmasında tutuklanan şüphelileri usulsüz olarak tahliye etmek isteyen hakimlerin Gezi olaylarıyla bağlantısını ortaya çıkardı.

RABİA BAŞER, GEZİ EYLEMLERİNİ SONA ERDİRECEK KARARI GİZLEMİŞ!

Tahşiye soruşturmasında tutuklanan Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca ile paralel devlet yapılanması adına sahte isimlerle dinleme ve teknik takip yapan 63 polis amirini tahliye kararı veren hakim Mustafa Başer'in eşi hakime Rabia Başer'in, Gezi kalkışmasının zirvede olduğu eylemleri sona erdirecek mahkeme kararını gizlediği bildirildi.

HAKİME BAŞER, İBB'NİN PLANINI İPTAL ETTİ ANCAK KARARI TARAFLARA BİLDİRMEDİ!

Mustafa Başer'in eşi Rabia Başer'in; İstanbul 10'uncu İdare Mahkemesi'nin Başkanı olduğu dönemde 6 Haziran 2013 tarihinde Taksim Camii ve Galatasaray Katlı Otoparkı'nı da içine alan Beyoğlu Koruma Amaçlı İmar Planı'nı "şehircilik ilkelerine uymadığı" gerekçesiyle iptal eden karar aldığı, söz konusu kararı dava açan Mimarlar Odası'na bildirmediği öğrenildi.

MAHKEME KARARI 27 GÜN GİZLEMİŞ

İstanbul 10'uncu İdare Mahkemesi'nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Gezi Parkı'na yönelik projesinin durdurulduğuna yönelik kararı, Gezi eylemleri sona erdikten sonra 3 Temmuz 2013 tarihinde dava açan sivil toplum örgütlerine bildirilmiş.

YORUMLAR 7
  • Tüccar sami 8 yıl önce Şikayet Et
    Her şey beklenir bu gibilerden.Kendi gruplarının mefati için memleketi de satarlar. Bir kaç yıl bunların gazetesini almıştım. Tevbe-i istigfar ı çoğaltmam gerekir. Çevremde beni uyaran çok olmuştu ama feraset sahibi değilmişiz.
    Cevapla
  • çepnitürkü61 8 yıl önce Şikayet Et
    bakınız eğer bu iddia doğru ise yemin ediyorum ölen bütün insanların sağcısı solcusu farketmez bunların hepsinin kanlarına elleri bulaşmıştır bu ne nasıl bir olay idrak etmek zor yahu!!!27 gün neden bir sonuç gizlenir neden!!!yoksa...
    Cevapla
  • gökhan 8 yıl önce Şikayet Et
    aile boyu ihanet var yani. Allah fitne şebekelerine müsade etmedi.
    Cevapla
  • şakirt 8 yıl önce Şikayet Et
    Ailecek hizmet buna denir iste helal olsun fethullah gulen hoca efendi hazretlerine sadakatlerini gösterdiler.
    Cevapla
  • NAİL 8 yıl önce Şikayet Et
    Burunlarından fitil fitil gelsin inşAllah....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanlığı'ndan son dakika 1915 mesajı!
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan