Evren’in koruma kulübesine saldırı

Kenan Evren’in Muğla’nın Marmaris ilçesindeki villasının bulunduğu sokağın girişindeki boş polis kulübesinin camları kırıldı.

Evren’in koruma kulübesine saldırı
Evren’in koruma kulübesine saldırı
GİRİŞ 11.05.2015 14:34 GÜNCELLEME 11.05.2015 14:54
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Armutalan Mahallesi 239 sokak üzerinde bulunan 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’e ait villanın girişindeki boş polis kulübesi bugün kimliği belirsiz kişiler tarafından camları kırılarak üzerine sprey boyayla cinsel içerikli resimler çizildi. İsminin verilmesini istemeyen ve kameralara konuşmayan mahalle sakinleri, “Ölümü sonrası böyle bir girişimi açıkçası bekliyorduk. Dışarı çıktığımız da sokağın girişinde ki bazı duvarlara yazılar yazıldığını ve eski polis bekleme kulübesinin camlarının kırıldığını gördük, bezlerle sildik” ifadelerini kullandılar.

KOMŞULARI EVREN’İN ÖLÜMÜ İLE İLGİLİ KONUŞTU

Kenan Evren’le yıllarca komşuluk eden Hamit Ağır, Kenan Evren hakkında sosyal medyadan paylaşılan olumsuz yorumlara tepki gösterdi. Ağır, “12 Eylün döneminde ben sokakta gezemiyordum, sağcısı, solcusu tehdit ediyordu beni. Kenan Evren’in yönetime gelmesi ile ülkemiz huzura kavuştu. Evren Paşa’nın Marmaris’e de katkıları olmuştur. Ancak okul ve sokaklardan ismi kaldırıldı. Üzgünüm, Allah rahmet eylesin” diye konuştu.

EMEL SAYIN KOMŞU OLMAK İSTEMİŞTİ

Evren’in alt komşularından müteahhit Kemal Çoban, Kenan Evren’in Marmaris’e yerleştikten sonra sanatçı Emel Sayın’ın kendisine gelerek Evren’in evinin yakınından villa satın almak istediğini söyledi. Çoban, “Emel hanım Evren paşayı çok severdi. Buraya yerleştiğini duyduktan sonra bizim kooperatiften paşaya en yakın olan konutlardan birine satın almak istediğini söyledi. İlgilendik ama daha sonra nedenini bilmiyorum bir daha gelmedi” şeklinde konuştu.Çoban, Kenan Evren’in iyi bir komşu olduğunu eğitim alanından Marmaris’e çok katkıları bulunduğunu kaydetti.
Mahallenin bahçıvanı Mustafa İçözlü ise “Kenan Evren’in öldüğünü duyunca üzüldüm. Burada yaşadığı dönemde mahalledeki villaların bahçıvan işlerini yapıyordum. Her sabah erkenden yürüyüşe çıkar bahçeden geçerken “evlat kolay gelsin“ diye seslenirdi. Allah rahmet eylesin“ şeklinde konuştu.

21 YIL SONRA POLİS NÖBETİ KALDIRILMIŞTI

7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren’in sağlık problemleri nedeniyle önce İzmir’e sonra Ankara’ya taşınması ardından Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, boş villaların korunmaması için talepte bulunmuştu. Dönemin Muğla Valisi Fatih Şahin başkanlığında toplanan güvenlik kurulu 25 Ekim 2011 tarihinde aldığı karar ile nöbetlerin kaldırılmasını istedi.

YORUMLAR 5
  • Ektiğini biçersin 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne bekliyordunuz gül mü atsalardı.
    Cevapla
  • Naci 8 yıl önce Şikayet Et
    Neymiş komşusu olumsuz yorumlara tepkiliymiş ozamanlar sağcılar solcular yüzünden sokakta gezemiyormuş kenan evren ülkeyi huzura kavuşturmuş madem yapabiliyordu görevdeyken darbe yapmadan ve zulmetmeden ülkeyi huzura kavuştursaydı
    Cevapla
  • Topraktan Toprağa 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin 17 yasındaki oglunu mahkemede 18 yapıp idam ettirseydi o evi taslayan ilk kisi sen olurdun. Herkes kafasına göre konusuyor ama o seneleri cekenler bilir. Bu adamı zerre savunan aynaya baksın.
    Cevapla
  • yahya 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk'nın savucusu selahattin demirtaşa bukadar sesiniz çıkıyormu? 350 milyar dolar ülkenin parasını çaldılar geliceğini çaldılar korku saldılar 10 binlerce insan katledildi şehit edildi . birde utanmadan selahattin demirtaş çıkmış kenan evrenin cenazesine gitmeyeceğiz diyor sizde onun yolundan gidiyorsunuz şirin görünmeye cenazenin arkasından siyaset yapiyor kendi günahlarını örtüyor tek suçlu kenan evren yuh diyorum.
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizm milleimizin de ne ölüye ne diriye saygısı var.Bir müslüman böyle yapmaz Ayıp ya!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Binlerce kişinin emekliliği iptal ediliyor! Faiziyle geri ödeyecekler
Hasan Öztürk'ten dikkat çeken Cumhur İttifakı yazısı