AK Parti ve CHP'li komşunun bayrak asma kavgası

Kütahya'da Bayram Cazgır isimli vatandaş ile komşusu İzzet Çakır arasında sokağa CHP ve AK Parti bayrakları asma konusunda kavga çıktı.

AK Parti ve CHP'li komşunun bayrak asma kavgası
AK Parti ve CHP'li komşunun bayrak asma kavgası
GİRİŞ 12.05.2015 09:13 GÜNCELLEME 12.05.2015 09:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kütahya'da akşam saatlerinde Roman vatandaşların yoğunlukta olduğu Osmangazi Mahallesi Altınova Sokak'ta yaşayan Bayram Cazgır isimli vatandaş ile komşusu İzzet Çakır arasında sokağa CHP ve Ak Parti bayrakları asma konusunda kavga çıktı. Cazgır ile Çakır yumruk ve sopalarla birbirine girdi.

Bayram Cazgır, oturduğu evin sokağına ip gerip CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğraflarını ve CHP'nin parti bayraklarını astı.

SOPALARLA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

Bu durumdan rahatsız olan İzzet Çakır, karşı komşusu Bayram Cazgır'dan bayrakları kaldırmasını istedi. Cazgır'dan olumsuz yanıt alan Çakır bunun üzerine evinin önüne AK Parti bayrakları astı. İki komşu arasındaki tartışma kısa sürede kavgaya dönüşünce Bayram Cazgır ile İzzet Çakır yumruk ve sopalarla birbirine girdi. Araya girenler iki komşuyu ayırdı.SAĞA SOLA ATEŞ AÇTI

İddiaya göre kavga ayrıldıktan kısa süre sonra Bayram Cazgır'ın yakınları gelip İzzet Çakır'ı dövdü. Çakır'ın evinin camları da taş atılarak kırıldı. İzzet Çakır bunun üzerine evden aldığı av tüfeğiyle sokakta rastgele ateş etti.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • babageldı 8 yıl önce Şikayet Et
    neticede cazgırmış cazgırlık beklicen...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek