Dilek ağacında gülümseten istekler

Çorum'da, bir organizasyon firmasının önüne yerleştirilen dilek ağacına vatandaşların yazdığı dilekler okuyanları gülümsetiyor.

Dilek ağacında gülümseten istekler
Dilek ağacında gülümseten istekler
GİRİŞ 12.05.2015 11:42 GÜNCELLEME 12.05.2015 11:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çorum'da, bir organizasyon firmasının önüne yerleştirilen dilek ağacına vatandaşların ilgisi büyük. Kağıda yazılarak ağaca asılan dilekler, fotoğraflanarak sosyal medyada paylaşılıyor.

"DİLEK AĞACI KENTE RENK KATTI"

Bir organizasyon firmasının sahibi Ayşegül Akta, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kurumuş vişne ağacını bir saksı içine koyarak taşınabilir dilek ağacı oluşturduğunu, ağacı iş yerinin önüne koyduğu günden bu yana büyük ilgi gördüğünü belirtti. Akta, dilek ağacının kente renk kattığını ifade etti.

Hıdırellez nedeniyle insanların dileklerini ağaçlara asmasından yola çıktığını anlatan Akta, "Ondan etkilenerek böyle bir şey yapalım dedik. Buraya gelip kağıtlara yazdıkları dilekleri ağaca asıyorlar. Kimisi üniversiteyi kazanmak istiyor, kimisi sevgilisine aşkını ilan ediyor, kimisi de esprili cümleler yazıyor" dedi.

Akta, ağaca asılan yazıların ve dileklerin vatandaşlar tarafından fotoğraflanarak sosyal medyada da paylaşıldığını aktardı.

"CEZA MAKBUZUNU ASAN DA VAR"

Dilek ağacına bir vatandaşın trafik cezası makbuzunu, bir başkasının da batak oyununda kullandıkları skor kağıdını da astığı görüldü. Ağaçta yer alan isteklerden bazıları ise şöyle:

KAHVALTI HAZIRLAYAN EŞ İSTEYEN VAR

"Annem bana araba alsın ama hemen alsın plakası 19 FB 07 olsun, benzini hiç bitmesin, arabam efsane olsun. Komutanım bir an önce gitsin. Güzel bir üniversite kazanmak istiyorum. Sen mutlu ol yeter. Batakta şansımız dönsün. Seneye KPSS sınavını geçeyim, adliyede zabıt katibi olayım. Gelinler kayınvalidelerini çok iyi anlasınlar, onlara saygılı olsunlar. Sevgilimin askerliği hemen bitsin. Çocuğumun yazı yazması ve okumasını istiyorum. İyi bir arkeolog olayım, Allah'ım beni bir baltaya sap et. Zengin kız istiyoruz. Allah'tan isteğim, sabah kahvaltı hazırlayan eş, helal para kazandıran iş, hayırlı evlat bir de 1 milyon dolar fena olmaz. 6 bin lira buluruz inşallah. Sağlıklı bir ömür, bir kızım olsun bir de evim dördüncü katta olsun."

Akta, dilek ağacını düğün ve açılış gibi organizasyonlarda değerlendirmeyi düşündüğünü de sözlerine ekledi.

YORUMLAR 2
  • Gedizz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahireti, ilmi bilen adam oraya dilek milek yazmaz zaten, asıl bu işleri yapan bunlardan medet bekleyenler yobaz ve gerici
    Cevapla
  • Çapanoğlu 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahirete ait, ilme ait hiç dilek göremedim, hep dünyalık dilekler.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Beştepe'deki kritik zirve sona erdi! Erdoğan'dan son dakika açıklamaları
Son Dakika: Erdoğan'dan 1915 mesajı!