Ordu Vali'si, üçüz ninelere misafir oldu

Ordu Vali'si İrfan Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu, tek yumurta üçüzlerinden Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı kardeşleri ziyaret etti.

GİRİŞ 12.05.2015 17:31 GÜNCELLEME 12.05.2015 17:49
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 2 yıl önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın yardımıyla barınmaları için yapılan yeni evlerinde ziyaret eden Vali Balkanlıoğlu ve eşi, üçüz ninelerle sohbet etti. 

Üçüz ninelerle yakından ilgilenen Vali İrfan Balkanlıoğlu ve eşi Esma Balkanlıoğlu, “Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı adlı üçüz ninelerimizi evlerinde ziyaret etmek istedik ve onlara misafir olduk” diyerek, üçüz ninelerle bir süre sohbet ettiler ve taleplerini dinlediler.

Vali Balkanlıoğlu, üçüz ninelerin sağlık ve sıhhatleri yönünden her türlü ihtiyaçlarının giderildiğini, onların kendilerine emanet olduğunu belirterek, ”Sayın Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın talimatları da büyüklerin sık sık ziyaret edilmesi yönünde. Bizler de yapımız itibariyle sürekli yaşlı insanları ziyarete gider, hatırlarını sorar, onların duasını alırız. bugün de, eşimle beraber ninelerimizi ziyarete geldik. İhtiyaçları, sıkıntıları neler görelim, dinleyelim istedik. Çok mutlu olduk. Bu ziyarette kendi annemi görmüş gibi oldum” dedi.

“BEN DE SİZİN BİR EVLADINIZIM”

Vali İrfan Balkanlıoğlu, ”Bir ihtiyacınız olursa ben de sizin bir evladınızım. Eşimle birlikte hiç çekinmeden bize söyleyebilirsiniz. Sizlere her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Her zaman sizlerin yanındayız" dedi ve üçüz nineleri Vali konağında da ağırlayacaklarını ifade etti.

Hayriye, Hacer ve Emriye Sarı adlı 84 yaşındaki üçüz nineler, yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Sayın Valimiz Vali İrfan Balkanlıoğlu eşi Esma Balkanlıoğlu hanımefendi, bizlere sıcak ve yakın bir ilgi göstererek, her zaman yanımızda olduklarını belirttiler. Evimize gelerek bizleri yalnız bırakmadıkları için kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Çok mutlu olduk” diyerek, duygularını dile getirdiler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • alp 8 yıl önce Şikayet Et
    helall olsun valim şükür artık halkın valileri geliyor devletimizin başına
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Ak Partili Yeni Türkiye Anlatılmaz Yaşanır !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı