Arda Kural kimdir ? Arda Kural'ın hastalığı nedir?

Arda Kural kimdir ? Kural'ın hastalığı ne ? Yakışıklı oyuncu şu sıralar evinden dışarı çıkmıyor.

Arda Kural kimdir ? Arda Kural'ın hastalığı nedir?
Arda Kural kimdir ? Arda Kural'ın hastalığı nedir?
GİRİŞ 15.05.2015 09:11 GÜNCELLEME 15.05.2015 09:11

Arda Kural kimdir? Arda Kural'ın hastalığı nedir? Bir dönemin Leonardo Dicaprio'su Arda Kural'ın hastalığı ve arkadaşı Yıldız Asyalı'nın oyuncu hakkında söyledikleri durumun ciddiyetini ortaya koyuyor.

Yaşadığı prikolojik ve intihar düşüncesi nedeniyle zor günler geçiriyordu. Son olarak hastaneden taburcu edilip evinde tedavisine devam ediliyordu. Bu süreçte iyileşmek yerine daha içine kapanan sanatçı sorunlarını aşamadı... Tekrar tedavi altına alınan Arda Kural yoğun gözetim altında tutuluyor...

Yıldız Asyalı, şizofreni tedavisi gören oyuncu Arda Kural için, "Arada konuşuyorum hep evdeymiş hiç çıkmıyormuş, artık oyunculuk yapmak da istemiyormuş" dedi. Yıldız Asyalı "Arada Arda Kural'la konuşuyorum hep evdeymiş hiç çıkmıyormuş, birkaç dizide konuk olarak oynar mı diye sorduk bıraktım ben o işleri oynamak istemiyorum dedi" dedi. Tamamen iyileşti mi bilmiyorum. Yüz yüze 2-3 sene oluyor görüşmeyeli diyerek eski oyuncunun sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Arda Kural kimdir?

Arda Kural (d. 12 Nisan 1980, Yalova), Türk oyuncu.

Yalova Endüstri Meslek Lisesi'nde kimya okudu. 2 yıl dramaturji ve sinema eleştirmenliği eğitimi aldı. 1999'da kendi kurduğu Tiyatro Roman Tiyatrosu'nda profesyonelliğe adım attı. Bu tiyatroda ve daha sonra kurduğu Siyah Oyuncular Tiyatrosu'nda kendi yazdığı Belirtisiz Nesneler, Ben Değil Kendim, Dokuz Köyden Kovulmak, Siyah Mizah ve Aşk gibi oyunlarda rol aldı. Kral TV'de VJ'lik yaptı. İlk olarak 1999'da Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde Altay rolüyle kamera karşısına geçti ve bu dizide Leonardo DiCaprio'ya olan benzerliğiyle tanındı. İkinci çıkışı ise 2003'te Lise Defteri dizisindeki Ediz rolüyle oldu. Son olarak, 2005'te Emret Komutanım dizisindeki Posta Ferit rolü ile geniş beğeni topladı.Son olarak oynadığı Kubilay filmindeki 22 bin dolar alacağını alamadığından maddi çöküntüye girerek psikoz belirtileri göstermeye başladığından 28 Aralık 2012 tarihinde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne kaldırılmıştır.21 Ocak 2013 tarihinde taburcu olmuş ve oyunculuğu bıraktığını söylemiş; ancak bu kararı hastayken verdiğinden dolayı tekrar yeni bir festival filmiyle döneceğini söyleyerek kararından vazgeçmiştir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Altını olanlar ekrana kitlendi: Altındaki ani fiyat değişiminin 2 nedeni belli oldu
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü