Miraç Kandili

Suşehri Kaymakamı Perçi ve Belediye Başkanı Yüksel, mesaj yayımladı

Miraç Kandili
Miraç Kandili
GİRİŞ 15.05.2015 16:17 GÜNCELLEME 15.05.2015 16:17

Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi ve Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Perçi, mesajında, Regaip Kandili ile başlayan mübarek gecelerin birçok hikmet, sır ve bereketi içinde barındıran Miraç Kandili ile devam ettiğini belirtti.

Mübarek gün ve gecelerin Türk toplumu için çok büyük önem arz ettiğini vurgulayan Perçi, "Miraç gecesi de onlardan biridir. Yardıma muhtaçlara el uzatma, destek olma ve paylaşım bu mübarek aylarda ve gecelerde daha da ayrı bir önem kazanmaktadır" ifadesini kullandı.

Perçi, tüm İslam aleminin ve Suşehrililerin Miraç Kandili'ni kutladı.

Başkan Yüksel ise miracın insanlığın kurtuluşu için gönderilen Hazreti Muhammed'in yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk olduğunu belirtti.

Miracın Hazreti Peygamberin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku olduğunu kaydeden Yüksel, "Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç Kandili'nin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve barış getirmesini dilerim. Bu vesileyle Suşehrili hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Miraç Kandili'ni tebrik ederim" açıklamasında bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
Son dakika haberi: MİT'ten yeni operasyon: Fehmi Oral Meşe yakalandı!