İbrahim Tatlıses sondakika sağlık bilgi 25.06.2015

Bir süre Miami'de fizik tedavisi gören ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yurda döndü. İbrahim Tatlıses son dakika bilgisi aber7.com'da

İbrahim Tatlıses sondakika sağlık bilgi 25.06.2015
İbrahim Tatlıses sondakika sağlık bilgi 25.06.2015
GİRİŞ 25.06.2015 09:27 GÜNCELLEME 25.06.2015 09:28
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

İbrahim Tatlıses sağlık durumunun giderek iyiye gitmesinin ardından Türkiye'ye döndü. Ünlü türkücü kendinden haber bekleyen hayranlarına duygu dolu bir mesaj gönderdi. İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumu ile ilgili sevindirici haberler gelmeye devam ediyor

İbrahim Tatlıses'ten Demirel için ilginç mesaj!

İbrahim Tatlıses, 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel için twitter'dan çok duygusal bir mesaj yayınladı.

İşte o tweet... 

Sevgili BABA'mızı kaybettik Türkiye'nin başı sağolsun... Süleyman DEMIREL nasıl biriydi? O haliyle vurulduğumda hemen hemen hastaneye ilk gelenlerden biriydi, o BABA'ydı, İbo Show seyreder gece bana telefon açıp tebrik ederdi, tabiki her zaman değil; fırsat bulunca.!!! ALLAH'in Rahmeti üzerine olsun.!!! Başımız sağolsun... O sadece Başbakan ya da Cumhurbaşkanı değil, Türkiye'nin LEZZETIYDI...

 

İbrahim Tatlıses fizik tedavi için GATA'ya yattı

ABD'de beyin ameliyatı olan İbrahim Tatlıses geçen pazar günü fizik tedavi için GATA'ya yattı. Tatlıses'in tedavisi 2 ay sürecek.

9 Mart'ta ABD'nin Miami şehrinde beyin ameliyatı olan İbrahim Tatlıses geçen pazar günü fizik tedavi için GATA'ya yattı.

TEDAVİSİ 2 AY SÜRECEK

 
Morali yüksek olan ünlü türkücünün buradaki tedavisi 1,5-2 ay sürecek. Daha önce birçok kez fizik tedavi gören Tatlıses'in sol tarafındaki felç durumuyla ilgili henüz bir değişiklik yok.
 

"DURUMU DEĞİŞMEZ"
 

Hatta İbrahim Tatlıses ikinci ameliyat için Amerika'ya gittiğinde bazı doktorların "Oralara kadar boşuna gidiyor, durumu değişmez." demişti.

İbrahim Tatlıses'i çıldırtan haber!

Geçtiğimiz günlerde hafızasını kaybettiği ve müziği bırakacağı yönünde haberleri gören İbrahim Tatlıses çıldırdı.

Instagram hesabından çıkan haberlere İbrahim Tatlıses yalanlayıp kızının videosunu paylaşarak şunları yazdı:

"Şuna baksana ya insan ya bunun için yaşamaz mı be? Tabi ki yaşar! Gel de söylenen dedikodulara kulaklarını tıkama! Allah sizleri bildiği gibi yapsın. Yok efendim hafızam yerinde değilmiş, yok efendim şarkının sözlerini unutmuşum yok efendim stüdyoya girmişim yok efendim falan da falan! Peki bunların hepsi olurken ben nasıl oluyor da bunları yazıyorum acaba? Bir gün herkes İBO'cu olacak demiş miydim? İlla ki İBO'cu olmanız gerekmiyor kendinizci olun yeter kalın sağlıcakla! "
 

İbrahim Tatlıses Şarkı Sözlerini Aklında Tutamıyor

 

Kafasına isabet eden kurşun nedeniyle uzun süredir tedavi gören Tatlıses, beynindeki hasar yüzünden şarkı sözlerini aklında tutamıyor. Sanatçı, artık müziğe dönemeyecek.

İbo'nun 2011'de kafasına isabet eden kurşun, beynindeki hafıza bölgesini zedeledi. İbo, artık ne şarkı sözlerini hatırlayabiliyor ne de şarkıların makamlarını...

TAM OLARAK İYİLEŞEMEDİ

Uğradığı silahlı saldırı sonucu 2011 yılından beri tedavi gören İbrahim Tatlıses uzun süredir ABD'deydi. Miami'deki bir hastanede büyük bir operasyon geçiren ünlü türkücü, geçtiğimiz ay İstanbul'a döndü.

Tedavisi halen devam eden Tatlıses, yine eskisi gibi şarkı söylemek için büyük çaba sarf etse de bu konuda istediği seviyeye gelemedi. Uzun süren tedavi ve birçok değişik tedavi tekniklerine rağmen iyileşemeyen Tatlıses'in neden şarkı söylemediği ortaya çıktı.

CİDDİ HASAR BIRAKTI

Vurulduğu zaman geçici bir süre hafıza kaybı yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz günlerde girdiği stüdyoda şarkı söylerken yine sıkıntı yaşadı. Ünlü türkücüye 2011'de isabet eden kurşun, beyinde ciddi bir hasar bıraktı.

ŞARKI SÖZLERİNİ AKLINDA TUTAMIYOR

İmparator, gündelik hayatında sıkıntı yaşamasa da şarkı sözlerini aklında tutamıyor. İbrahim Tatlıses, kurşunun beyinde yarattığı bir diğer hasar sonucu da 'müzik makamı'nı hafızasında oturtamıyor ve bu nedenle şarkı söyleyemiyor.

İbrahim Tatlıses Ofis Halini Paylaştı


Ofisinde çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşan ünlü sanatçı "Sizlerin duası sayesinde inşallah böyle olacağım." dedi.


ABD'nin Miami kentinde başarılı bir ameliyat geçirdikten sonra geçtiğimiz haftalarda Türkiye'ye dönen İbrahim Tatlıses sağlığına kavuştu. Ofisinde çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşan ünlü sanatçı "Sizlerin duası sayesinde inşallah böyle olacağım." diyerek hayranlarına teşekkür etti.

"SİZLERİN DUASI SAYESİNDE..."

Ofisinde çekilen bir fotoğrafını Instagram'dan paylaşan ünlü sanatçı "Sizlerin duası sayesinde inşallah böyle olacağım." dedi.

İbrahim Tatlıses GATA'da Fizik Tedaviye Başlayacak

İbrahim Tatlıses'ten güzel haber. Miami'de başarılı bir ameliyat geçiren sanatçının eski eşi Derya Tuna, bir gazeteye yaptığı açıklamada Tatlıses'in sağlığının iyiye gittiğini söyledi.

GATA'DA TEDAVİYE BAŞLAYACAK

İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, ünlü sanatçının sağlığı ile bilgi verip, "İbrahim Bey önümüzdeki hafta GATA'da fizik tedaviye başlayacak." dedi.

İbrahim Tatlıses'in yeni adresi belli oldu

Başından vurulduktan sonra zor günler yaşayan Tatlıses'in son sağlık durumu hakkında eski eşi konuştu.

Miami’de başarılı bir ameliyat geçiren sanatçının oğlu İdo’nun annesi Derya Tuna, yaptığı açıklamada Tatlıses’in sağlığının iyiye gittiğini söyledi.

Tuna, “İbrahim Bey önümüzdeki hafta GATA’da fizik tedaviye başlayacak... Tedavinin ardından tamamen iyileşeceğine inanıyoruz. İnşallah konser, albüm, TV programı hepsi bir bir olacak” dedi.

İdo Tatlıses düet yapmak için babasından söz aldı

 

Babasıyla birlikte İstanbul'a dönüş yapan İdo, yeni albümüyle ilgili, "Parçaları babama dinletiyorum zor beğeniyor. Bana düet sözü verdi." dedi.


Miami'de 2. kez beyin ameliyatı geçiren babası İbrahim Tatlıses'le perşembe gecesi sessiz sedasız İstanbul'a dönen İdo, Etiler'de arkadaşları ile bir araya geldi.

"ANNEM VE BABAMIN MANGAL PARTİLERİ BİTMEDİ"

Miami günlerini babasının ayrıca basına anlatacağını belirten İdo, "Annem ve babamla Mangal partileri bitmek bilmedi, babama buradan özel olarak çiğ köfte götürdük." dedi.

"BABAM DÜET SÖZÜ VERDİ"

3 yıl sonra babasıyla barışan annesi Derya Tuna'nın da Miami'den New York'a geçerek kendileriyle birlikte dönmediği ortaya çıkan İdo, yeni albümle ilgili "Parçaları babama dinletiyorum ancak zor beğeniyor. Kendi dinledikten sonra bana düet sözü verdi" diyerek babasının yanına gitti.

İbrahim Tatlıses yurda döndü

Amerika'da geçirdiği beyin ameliyatı sonrası bir süre Miami'de fizik tedavisi gören ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses, yurda döndü. İbrahim Tatlıses, ülkeye döner dönmez soluğu İstanbul Seyrantepe'de bulunan şirketinde aldı. Tatlıses, ofis dairesinde traş olup saçlarını boyattı.

BALKONDAN SESLENDİ

Akşam saatlerinde ofisin balkonuna çıkarak kapıda bekleyen gazetecilere el sallayan Tatlıses, "Jetlag oldum. Uyuyarak biraz istirahat edeceğim. Sizleri çok fazla seviyorum." dedi.

 

İbrahim Tatlıses ekranlara geri dönüyor

Yaşadığı silahlı saldırı ve geçirdiği bir dizi ameliyattan sonra ekranlara zorunlu olarak müziğe uzun süre ara veren İbrahim Tatlıses’in ‘İbo Show’la ekranlara geri döneceği iddia edildi.

Beyaz Tv’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında Sibel Can’ın Amerika’da ameliyat olan İbrahim Tatlıses’i ziyareti konuşulurken, konuk yorumculardan İdil Çeliker İbo Show’un yeniden başlayacağını ve ilk konuğunun Sibel Can olacağını iddia etti.

 

İbrahim Tatlıses'in son sağlık durumunu merak eden hayranlarına sevindirici haberler gelemeye devam ediyor. Amerika'da geçirdiği riskli beyin ameliyatı sonrası bir an evvel sağlığına kavuşmayı bekleyen Tatlıses'ten sürpriz bir kare geldi. Daha öncesinde ailesi ve yakın çevresinden sosyal medyada yapılan açıklamalarla hakkında bilgi edindiğimiz İmparator en son geçtiğimiz günlerde Urfa'da yerel bir kanal'a canlı telefon bağlantısı yapmış ve sağlık durumu ile ilgili sıcak açıklamalarda bulunmuştu. İşte yapılan açıklamaların ardından en bomba haber ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in Miama'deki hastane odasında çiğköfte partisi yaparken ki fotoğraflarını Instagram'da görülmesi oldu. İşte otel odasında yaptığı mangal keyfinden sonra bir ilke daha imza atan sanatçının hastane odasındaki çiğköfte partisi...

ABD'de beyin ameliyatı geçiren ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses artık yurda dönmek için gün sayıyor. Sağlığının her geçen gün iyiye gittiğini belirten Tatlıses Miami'deki hastane odasında çiğköfte partisi yaptı. Amerika'da geçirdiği beyin ameliyatı sonrasında tedavisine devam edilen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Instagram'dan yeni bir fotoğraf paylaştı.

 

Oğul Tatlıses: Babamın durumu iyiye gidiyor

Miami’de beyin ameliyatı olan babası İbrahim Tatlıses’i yalnız bıraktığı için eleştirilen Ahmet Tatlıses ilk kez konuştu.

İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlıses, babasının son durumuyla ilgili bilgi verdi.

''Şimdi babamın ilk ameliyatına giren İlhan Elmacı hocanın yanından çıktım. Babamın filmlerini oradan mail atıyorlar, burada doktorlar inceliyor.'' diyen Tatlıses,  ''Allah’a şükür şu anda bir sorun yok, her şey iyiye gidiyor.'' diye konuştu.

BABAMIN DURUMU İYİYE GİDİYOR

''Tatlıses’in sol tarafındaki felç durumu bitecek mi?'' şeklindeki soruya ise oğul Tatlıses, ''Bunu konuşmak için çok erken. Ama sağlık durumu iyi. Çok da iyiye gidiyor. Haberlerde çıktığı gibi değil. Sevenleri çok dua ediyor, çok telefonlar geliyor.'' dedi.

BU HİÇ KOLAY BİR ŞEY DEĞİL!

Babasını yalnız bıraktığı için kendisine yöneltilen eleştirilere, ''Acıbadem Hastanesi’ndeki doktorlar neler çektiğimi biliyor.  3 yıldır ağır bir tedavi görüyorum, şimdi iyi gibiyim. Hastalığım çok kötü bir hastalık değil ama ne olduğunu söylemek istemiyorum.'' diyen Ahmet Tatlıses, ''Bugüne kadar babamı hiç yalnız bırakmadım. Ona  çok düşkünüm ama şu an yanında değilim. Bu hiç kolay bir şey değil. '' diye konuştu.

Ayşegül Yıldız'dan İbrahim Tatlıses'e şoke eden söz

Ayşegül Yıldız, İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir" demiş.Geçirdiği beyin ameliyatı sonrası Miami'deki fizik tedavisi süren İbrahim Tatlıses, eski eşleri Derya Tuna ve Ayşegül Yıldız arasında çıkan gerginliğe el koydu.

Derya Tuna'nın, Tatlıses'in yanına gitmesinden rahatsız olduğu gündeme gelen Yıldız, "Hep İbrahim Bey'in iyi günlerinde mi yanında olacaklar?" demişti. Bu gerginlik üzerine Tatlıses, "Evet, doğrudur Derya Hanım burada, normal değil mi? Yok Ayşegül çıldırmadı. Hiç kimse çıldırmadı. Ben iyiyim. Her şey normal, herkes benden yana" açıklamasını yaptı.

"İBRAHİM BEY ARTIK ABİM OLUR"

Ailesiyle memleketi Bursa'ya maç izlemeye giden, Tatlıses'in 2 yaşındaki kızı Elif Ada'nın annesi Ayşegül Yıldız, "Ben artık İbrahim Bey'e aşık değilim, o yüzden bu konulara tepki gösteriyorum. İbrahim Tatlıses artık benim ancak abim, dostum olabilir" dediği ortaya çıktı.

 

İBRAHİM TATLISES KİMDİR?

İbrahim Tatlıses, 1 Ocak 1952 tarihinde Şanlıurfada doğmuştur. İbrahim Tatlisesin annesi Kürt, babası Araptır. Tatlıses olmadan önceki soyadı Tatlıydı. Yedi çocuklu kalabalık ve fakir bir ailenin çocuğuydu. İnşaatlarda soğuk demir ustası olarak çalıştı. Adanalı bir sinemacının, inşaatta sesini duymasıyla birlikte önce Adanada ardından Ankarada çeşitli gazinolarda sahneye çıktı.

1975 yılında çıkardığı "Ayağında Kundura" adlı plakla tüm Türkiyeye sesini duyurdu. Ardından "Sabuha", "Dom Dom Kurşunu", "Bir Mumdur" gibi türküleriyle ününü pekiştirdi. "Allah Allah", "Kara Zindan", "İnsanlar" ve "Fosforlu Cevriyem" gibi albümlerinin satışı milyonları aştı. "Allahım Neydi Günahım", "Yakamoz", "Yol Ver Dağlar" "Sormadın beni" "Fırat" gibi popüler parçaları kendisine has üslubuyla yorumlayarak 1996 ve 1997 yılında sayısız ödülün sahibi oldu. Sinema filmleri yaptı, talk show programları hazırladı. Yönetmen, oyuncu, senarist, söz yazarı, köşe yazarı, besteci ve yorumcu İbrahim Tatlısesin sahip olduğu şirketler grubu; gıda, film, yapım, turizm, havacılık ve yayıncılık dallarında faaliyetlerini sürdürmektedir.

Şirketlerinin ve kendisinin terör örgütlerine finansman sağladığı iddiası vardır. 1997 yılının Kasım ayında "At gitsin" adlı albümünü yaptı. 1999 yılının Ağustos ayında "Selam olsun" adlı albümünü yaptı. 2000 yılının Eylül ayında "Türkülerimiz" ile "Türkü dinle, türkü söyle" adlı albümünü yaptı. "Yetmez mi" adlı otuzdokuzuncu albümü 5 Ekim 2001'de albümünü yaptı. Eylül 2002 - Nisan 2003 arasında "Tek Tek" isimli albüm çalışması yaptı. 2 Haziran 2003 tarihinde "Tek Tek" isimli albümü yaptı. 7 Nisan 2004 tarihinde Hyundai araba markalarının "Aslan gibi" adlı reklamı yaparken Özcan Denizin şarkısını söyledi. 20 Ekim 2004 tarihinde "Aramam" adlı kırkbirinci albümünü yaptı. Bu albümün çıkış parçası "Aramam"dır. 30 Ekim 2005 tarihinde "Sizler için" adlı kırkikinci albümünü yaptı. 14 Ocak 2007 tarihinde "Bulamadım" adlı kırküçüncü albümünü yaptı.

İbrahim Tatlıses; 22 Temmuz 2007 tarihinde yapılan milletvekili genel seçimlerinde Genç Partiden İstanbul 3. Bölge 1. sıradan milletvekili adayı oldu. Partisi, barajı aşamayınca milletvekili seçilemedi. 5 Mart 2008 tarihinde "Neden" adlı son albümünü yaptı.

14 Mart 2011 gece yarısı, ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses, Beyaz TV binasından çıkışı sırasında silahlı saldırıya uğradı. Arabasına bindikten kısa bir süre başka bir araç tarafından önü kesilen ve 11 el ateş edilen Tatlıses başından vurularak, Maslak Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alındı ve İbrahim Tatlıses'in sol tarafı felç oldu. İbrahim Tatlıses 59 yaşında (27 Eylül 2011'de) 11 yıldır beraber olduğu Ayşegül Yıldız ile evlendi. İbrahim Tatlıses tedavi gördüğü Maltape Romatem Darüşşafaka Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi"nde evlendi. Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül kıydığı nikâhın şahitleri işadamı Yüksel Çağlar, Recep Aydemir ve Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim oldu.

9 Nisan 2013'te İbrahim Tatlıses'in eşi Ayşegül Yıldız doğum yaptı ve Tatlıses ikilinin Elif Ada adında bir kız çocuğu oldu.

YORUMLAR 28
  • Eissa abbassi 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben Turkiye ve turki severlerin en yuksek Sanatci ve şarkıcı efendi abi İbrahim Tatlıses sağlığın ulu tanrı dan dileyirem. Abi İbrahim sağ ve çok yaşat ey Bizim Allahimiz. Teşekkürler sizin için olsun.
    Cevapla
  • HASAN 8 yıl önce Şikayet Et
    ibrahim bey bana yardımcı olun her gun dua edıcem sıze
    Cevapla
  • umit 8 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahim Tatlises başkent simit arkadaşlarımız hepimiz dualarımiz seninle abim
    Cevapla
  • meyrem necdet 8 yıl önce Şikayet Et
    sizi cok seviyorus alah tes sifasini versin
    Cevapla
  • Kadir. karafak 8 yıl önce Şikayet Et
    İbrahim.tatlıses.dünyaya.belkide.böyle.bir.ses Gelmeyecek.unu.vurmadılar.hepimizi.vurdular Ama.ben.inanıyorumki.iboda.iyilşeşip Sesi.ile.onları.vuracaktır.allah..yardımcın Olsun.dualar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi