AK Parti seçim bürosuna bombalı saldırı!

Mardin merkez Artuklu İlçesi'nde AK Parti Milletvekili adayı Gönül Bekin Şahkulubey'in seçim bürosuna ses bombalı saldırı gerçekleştirildi.

GİRİŞ 20.05.2015 15:26 GÜNCELLEME 20.05.2015 17:33
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Ak Parti Mardin Milletvekili Adayı Gönül Bekin Şahkulubey’ın merkez Artuklu İlçesi Yalım Caddesi’nde açtığı seçim koordinasyon merkezine dün gece saatlerinde ses bombalı saldırı düzenlendi. Seçim bürosuna atılan ses bombasının patlamasının ardından can kaybı yaşanmazken, patlama anında seçim merkezi önündeki zırhlı araç kısmi zarar gördü. Ses bombasını atıp kaçtığı ileri sürülen bir kişi gözaltına alınırken, olayla ilgili olarak bir kişinin de arandığı bildirildi.  

ÇOK SAYIDA DÖKÜMANLA YAKALANDI

Olay yerinden kaçan şahıslarla yapılan kovalamaca neticesinde 1 şahıs suçüstü yakalanıp gözaltına alınırken konuyla ilgili olarak sabah saatlerinde 5 şahsın evine operasyon yapıldı. Konuyla ilgili yakalanan şahsın PKK / KCK Terör örgütünün gençlik yapılanması YDG-H mensubu olduğu iddia ediliyor. Operasyon neticesinde çok sayıda örgütsel doküman bulundu.

AK Parti Milletvekili Gönül Bekin Şahkulubey, saldırı ve patlama ile ilgili herhangi bir açıklama yapmazken, patlamadan sonra olay yerine çok sayıda polis gönderildi. Seçim bürosu çevresinde sıkı güvenlik önlemi alan polisin başlattığı soruşturma devam ediyor. Patlama sonrası seçim bürosu önündeki zırhlı araç sayısı ikiye çıkarıldığı görüldü.   

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    yahu hdp börosuna bir bomba atıldı adamlar ortalığı velvereye verdi akp seçim bürolarına yıllardır sürekli bu tacizler yapılıyor ortalığı velvereye verdiklerini ne duydum ne gördüm demekki bu ya bu adamlar akıllarınca bu safsatalıktan medet umuyorlar yada çok tırsaklar
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Intikamıda çok severler, malum kendi aralarında bile bir taş yüzünden kan davası başlatıyorlar. Yahu bdp' nin bürolarına Ak partini bomba attığını nerden tespit ettiniz o zaman ? Anladım, siz zaten busunuz, ak parti yaptırmış olsa neyszar, olmasa ne fark eder. Birde demokrasi istemezlermi ! Size aslında anladığınız dilden demokrasi vermek lazımdı.
    Cevapla
  • batman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ulkede be kadar bombali saldiri ..tehdit..kan..irin goz yaşi..harac alma..eroin..kacakcilik..fitne...yalan..iftira..varsa pkk ve onun uzantisi bdp nin isidir..Vallahi size bumillet edi bese diyecek(yeter artık)..siz hic bir hdp li bir millet vekilinin biz iş..aş...kopru..yol..istiyoruz dedigini secim meydanlarinda duydunuz mu.bunlarin derdi..baska
    Cevapla
  • edi 8 yıl önce Şikayet Et
    bolucu orgut hadep ve onun amerikan temsilcisi inglizlerin turk hainleri cemaat daha cok eyleminizi bekliyoruz
    Cevapla
  • FAHRİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanıkların yakalanöası iyi bir haber.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!