İzmir'de AK Parti seçim aracına saldırı

İzmir'in Menemen ilçesinde motosikletli bir grubun tacizine uğrayan ve camı kırılan AK Parti'nin seçim aracındaki bir kişi yaralandı.

İzmir'de AK Parti seçim aracına saldırı
İzmir'de AK Parti seçim aracına saldırı
GİRİŞ 20.05.2015 22:40 GÜNCELLEME 20.05.2015 22:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, AK Parti Aliağa İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Keskin'in de bulunduğu hafif ticari araç, Asarlık mevkisinde kırmızı ışıkta durduğu sırada motosikletli bir grubun saldırısına uğradı.

Gruptakilerden birinin sert bir cisimle camını kırdığı araçtakilerden biri kişi yaralandı. Yaralıya müdahale olay yerine gelen ambulansta yapıldı.

Polis, olay yerinden kaçan ve eşkali belirlenen şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı.

Keskin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e giderken Asarlık mevkisinde motosikletli bir grubun araca saldırdığını ifade ederek, "Kendimizi araca kilitledik. Kırılan camdan bıçak uzatan bir kişi, bölücü terör örgütü lehine slogan attı, bizi tehdit etti. Ardından uzaklaştılar. Saldırılar bizi yıldıramaz. AK Parti'nin bir kez daha tek başına iktidar olması için elimizden gelen gayreti sarf etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP barış partisi ve PKK ile hiç bir bağlantısı yok.Kuzu postuna bürünmüş kurt ama kurt sürekli dışarıya başını maske altından gösteriyor. Maskelenemiyor
    Cevapla
  • Mahmut YILDIRIM 8 yıl önce Şikayet Et
    seçim arabasına bi tahammül edemiyorlar... beter olsunlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ahmet Hakan yazdı: Erdoğan, Fatih Erbakan'ı neden çay sohbetine davet etmedi?
Ankara'daki kritik ziyaret sonrası MSB kaynaklarından dikkat çeken Eurofighter açıklaması!