Latif Erdoğan saldırıya uğradı

Paralel Yapı'nın kirli yüzünü bir bir ortaya çıkaran Latif Erdoğan'a çirkin bir saldırı yapıldı.

Latif Erdoğan saldırıya uğradı
Latif Erdoğan saldırıya uğradı
GİRİŞ 21.05.2015 01:18 GÜNCELLEME 21.05.2015 13:52
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

A Haber ekranlarında yayına çıkmadan önce iki kişinin yanına fotoğraf çektirmek için geldiğini ve birden saldırıya uğradığını söyleyen Latif Erdoğan saldırı anını açıkladı.

İşte o açıklamalar:

''2 genç yanıma geldi, 'fotoğraf çektirebilir miyiz' dedi, siz kimsiniz diyemeden üzerime hucüm ettiler. Ben kendime geldiğimde saldırganlar kaçtılar. Fakat bunlar bizim beklemediğimiz şeyler değil, biz bu ülke için canımızı, başımızı koymuş insanız. Onlarda yiğitlik var ise silahla öldürselerdi beni, ben böyle derim. Hiç önemsemeye de gerek yok diyorum. Ama böyle haince, alçakca saldırılar kalleşce saldırılar erkeklik değildir bunu da bilsinler. Devlet bana dedi yanına mutlaka koruma verelim, benim de bana canını verecek çok arkadaşım var, istesem onlarla da gelirim böyle yerlere. Ben mertçe, erkekçe tek başıma geliyorum, bir sürü adamla bana hücum etmek erkeklik sayılmaz. Varsa fikirleri, düşünceleri onları konuşsunlar. Ben bugüne kadar bir sineğe bile vurupta öldürmedim ki benle o şekilde bir müdahalede bulunsunlar, ben sözle, konuşmayla anlatıyorum anlatmak istediğimi, meseleyi o tarafa çekmek istediklerini ben biliyorum ama biz sabırlı insanlarız, 7 Haziran'a kadar asayiş nasıl temin edilecekse beni sevenlerden de zerre kadar kimseye mukabele etmeden öyle davranmalarını bekliyorum ve istiyorum da. Bu hain saldırılar sadece bize yapılan şeyler değil, herkese yapılabilir o açıdan da devlet, millet el ele baştan beri yapılan bu hain saldırı sözlü, laflı hatta fiziki bunlara mukabele etmenin günü geldiğini çok iyi anlamamız lazım. Kişisel bir mesele olarakta bakmamak lazım...''

ÇİRKİN SALDIRI SOSYAL MEDYADA TEPKİ TOPLADI

Latif Erdoğan'a yapılan çirkin saldırı sosyal medyada büyük yankı buldu. Latif Erdoğan'ın açıklamalarından sonra Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı'nın kasetçi başkanı Mustafa Yeşil ABD'de Fetullah Gülen'in yanına kaçmıştı.

Twitter'dan itiraf gibi açıklamalar yaparak AK Parti iktidarına tehditler savuran Mustafa Yeşil ve Fetullahçı Terör örgütü'nün sosyal medyadaki tetikçileri Latif Erdoğan'ı hedef göstermişti. İftira kasetini yayan Mustafa Yeşil ortada iken Latif Erdoğan'ın paralel tetikçilerin saldırısına uğraması sosyal medyada büyük yankı buldu.

Yıllardır yüzlerce insanı kasetlerle mağdur eden Fetullahçı Suç Örgütü'nün Latif Erdoğan'a saldırıda bulunması sert şekilde kınandı. Saldırıyı düzenleyenlerin ve arkasındaki isimlerin yakalanması için polis geniş bir soruşturma başlattı.

YORUMLAR 41
  • satış 8 yıl önce Şikayet Et
    iftira döner yapanı bulur
    Cevapla
  • vatandas 8 yıl önce Şikayet Et
    iftiranin cezasi 80 degnek mi attilar
    Cevapla
  • memory 8 yıl önce Şikayet Et
    pelsilvanyalı hahamın müritleri kaseti yapanları konuşmak yerine kaseti ortaya çıkaranları konuşuyor tam onlara göre
    Cevapla
  • ACEMİ ŞOFÖR 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayırt edemez önü, arkayı.. Kendisi bilmez araba kullanmayı.. Ehliyet dağıtır Pensilvanya'lı! Yuvarlandı gitti şarampole.. 7 Haziran'da çakılır yere... Vites yükseltir Pensilvanya'lı..
    Cevapla
  • Arkadaşım 8 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım devlet devletliğini yapacak ne yapıp edip bu gibi insanları koruyacak. MIT yan gelip yatmayacak işini yapacak işini. Bu millet artık devletinin acizliğini perişanlığını görmek istemiyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!