Uğur Işılak konserine bomba ihbarı

Dün akşam Reyhanlı'da düzenlenen 'Türkiye-Suriye Dostluk Festivali'nde sahne alan Uğur Işılak, bomba ihbarına rağmen programı iptal etmedi.

Uğur Işılak konserine bomba ihbarı
Uğur Işılak konserine bomba ihbarı
GİRİŞ 22.05.2015 12:26 GÜNCELLEME 22.05.2015 13:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Yaklaşık 1,5 saat sahnede kalan Işılak, geçtiğimiz yıl yaşanan 4 ayrı saldırıdan 13 kişi ölmüş 22 kişi de yaralandığı Reyhanlılılara ve Suriyelilere unutulmaz anlar yaşattı.

Konser öncesi bomba ihbarının yapılmasına rağmen Uğur Işılak, programını iptal etmeyerek kaos amaçlayanlara da gereken cevabı verdiklerini söyledi.

Böyle bir duyarlı etkinlikten dolayı Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi'yi de tebrik eden Işılak, "Ana muhalefet olacak bir partinin yetkilileri maalesef Suriyeli kardeşlerimize tahammül edemiyor. Hala meseleyi ırkçı bir anlayışla değerlendiren bu kişiler bilmiyorlar ki, Türkiye her zaman mazlumların ve mağdurların yanındadır.' dedi.

Işılak 'Biz koca bir İmparatorluğun varisleriyiz. Ezilene kucak açarız. Bundan 50 sene evvel Avrupa'ya beş yüzbin işçi gönderdik. Avrupa hem davet etti, hem de yabancı düşmanlığı yaptı. Yüzlerce vatandaşımız ırkçı saldırılara maruz kaldı. Evler kundaklandı, onlarca can kaybımız oldu. Biz ise sadece 3-4 yıl içinde 2 milyona yakın Suriyeli kardeşimize kapımızı ve gönlümüzü açtık, işte aradaki fark bu. Şimdi de çıkmış Avrupa bize insan hakları dersi vermeye kalkıyor. Ayıptır be... Adamın yüzüne tükürürler. Biz Osmanlı torunuyuz evvelallah. Biz bize yakışanı, onlar kendilerine yakışanı yapacaklardır." dedi.

 "Herşey Türkiye İçin", "İnandık Hakka", "Dombra", "Zulmü alkışlayamam" eserlerini seslendiren Işılak, sevenlerine büyük bir coşku ve heyecan yaşattı.

YORUMLAR 1
  • MURAT 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH TAN KORKAN hiçbir şeyden korkmaz ......
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD ve İsrail'den kanlı anlaşma! Hamas'ı öne sürüp el sıkıştılar
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu