Genel seçimlere doğru

MHP Samsun Milletvekili adayı Erhan Usta, seçim çalışmalarını İlkadım ilçesinde sürdürdü.

Genel seçimlere doğru
Genel seçimlere doğru
GİRİŞ 22.05.2015 14:04 GÜNCELLEME 22.05.2015 14:04

Usta, Sahathane Meydanı ile Gazi Caddesi'nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Daha sonra Samsun Büyükşehir Belediyesi Sebze ve Meyve Hali esnafını ziyaret eden Usta, burada seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Seçim beyannameleride esnaf ve sanatkarlar için önemli maddelerin bulunduğunu belirten Usta, burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Bunlar içerisinde öncelikli olarak esnafımızın güçlendirilmesi var. Bu kapsamda meslek standartları geliştirilecek, esnafımıza ihtisas kimliği kazandırılacak ve mensubiyet bilinci oluşturulacak. Esnaf ve sanatkarımızın uygun krediye ve dış pazara erişimi kolaylaştırılacak, krediye erişimini engelleyen teminat sorunu ortadan kaldırılacak. Ürettikleri malların dış pazarlarda tanıtılması ve fuarlara katılmaları için özel teşvik sistemleri geliştirilecek. Aynı zamanda AVM yasası, esnafın haklarını koruyacak şekilde yeniden düzenlenecek"

Usta'nın ziyaretlerine MHP İlkadım İlçe Başkanı Hüseyin Ordu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Kürşat Geze, eski İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ve İlkadım Belediyesi MHP Meclis Üyesi Ümit Altundal katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki sorun 50 saattir giderilmedi: Vatandaş isyan etti!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var