Genel seçime doğru

CHP Gaziantep Milletvekili adayı Ali Peri, nakliyat sektörünün SRC ve K1 belgeleri nedeniyle büyük sıkıntılar yaşadığını öne sürerek, yeni bir düzenleme yapılmasının şart olduğunu bildirdi.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 22.05.2015 17:19 GÜNCELLEME 22.05.2015 17:19

CHP'den yapılan açıklamaya göre, Gaziantep Nakliyatçılar Sitesi'ni ziyaret eden Peri, şoförlerin ve nakliyatçıların sorun ve önerilerini dinledi. Nakliyatçıların SRC belgesi ve K1 belgesi ile ilgili yoğun şikayetler aldıklarını aktaran Peri, yeni bir düzenleme yapılmasının şart olduğunu ifade etti.

Gaziantep'te ve bölgede on binlerce insan nakliyat sektörü sayesinde ekmek yediğine işaret eden Peri, şunları kaydetti:

"Dolaylı olarak bu sektörden geçimini sağlayanlar da düşünülürse sayı daha da artıyor. Habur Sınır Kapısı ve belge sorunu çözülmeli. Nakliyatçılarımız belgeler olmadan da taşımacılık yapıyordu ve işleri de çok iyiydi. Zaten ehliyeti olan insanlara belge şartı zorluk çıkarıyor. Eğer illa ki SRC belgesi de verilecekse, değişik çözümler üretilebilirdi. Maliyetini karşılayamayan nakliyatçılarımızın sorunları daha da büyütülmemeli”.

MHP Milletvekili adayı Özdağ, kitaplarını imzaladı

MHP Gaziantep Milletvekili adayı Ümit Özdağ, Hemşehri Dernekleri Festivali'nde imza gününe katılarak, kitaplarını imzaladı.

Kitapseverlerle bir araya gelen Özdağ, vatandaşlarla Türkiye'nin içinden geçtiği süreci değerlendirdi.

7 Haziran seçiminin büyük önem taşıdığını belirten Özdağ, MHP'nin bu seçimden zaferle ayrılmasıyla Türkiye'nin rahat bir nefes alacağını ifade etti.

Ülkenin iç ve dış siyasette iyi yönetilmediğini savunan Özdağ, şunları kaydetti:

"Halk perişan, yoksulluk, yolsuzluk almış başını gidiyor. İşsizlik verileri hükümet tarafından ne kadar düşük gösterilmeye çalışılsa da işsiz insanların sayısı gün geçtikçe artıyor. Bunun yanı sıra ülke ciddi bir ekonomik krizden geçiyor, iş yerleri kapanıyor. Fabrikaların bir kısmı yarım kapasiteyle çalışıyor, bir kısmı da kapanma tehlikesiyle karşı karşıya. Esnaf, işveren feryat halinde. Dış siyasette ise gerek çevremizdeki komşularımızla, gerekse dünya devletleri ile sıkıntılar yaşıyoruz. Artık Türkiye'de MHP iktidarının zamanı geldi de geçiyor bile."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması