Genel seçime doğru

AK Parti Mersin Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını sürdürdü.

Genel seçime doğru
Genel seçime doğru
GİRİŞ 22.05.2015 17:26 GÜNCELLEME 22.05.2015 17:26

AK Parti Mersin Milletvekili adayları, seçim çalışmalarını merkez ilçelerde sürdürdü.

AK Parti İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Serbest Bölgede işçilerle birlikte yemek yiyen milletvekili adayları Mustafa Gültak, Muhsin Kızılkaya, Zeynep Gül Yılmaz, Emin Kaplan ve Mehmet Taşkıran, AK Parti iktidarı döneminde yapılan icraatları anlatıp, 7 Haziran seçimlerinde destek istedi.

Çalışmaları kapsamında Mezitli’de inşaatta çalışan işçilerle de bir araya gelen Kızılkaya, "Çocuklarımıza imarı tamamlanmış bir Türkiye bırakmak istiyoruz. AK Parti iktidarı döneminde başta özgürlük ve demokrasi olmak üzere birçok devrim yaşandı. AK Parti iktidarı döneminde inkar ve asimilasyon dönemi sona erdi. Biz artık kavganın ve gürültünün olmadığı bir Türkiye istiyoruz" dedi.

Kızılkaya, milliyetçiliğin memlekete hizmetle olduğunu vurgulayarak , "Milliyetçilik öyle slogan atmakla ve parmak sallamakla olmuyor. Milliyetçilik bu memlekete hizmet etmekle oluyor. Son 13 yılda atılan adımlar ve yapılan reformlar sayesinde, bugün güçlü ve Yeni Türkiye'den bahsedebiliyoruz. Gelin 7 Haziran’da bir kez daha AK Parti’ye destek verin” diye konuştu.

Mustafa Gültak ise konuşmasında muhalefetin vaatlerine değinerek, “Onlar ancak boş vaatlerle milleti kandırmaya çalışıyor. Ancak AK Parti olarak biz Türkiye'ye kazandırdığımız kalıcı eserler, halkımıza sunduğumuz hizmetler ve geleceğe dönük yatırımlarımızla konuşulduk. Söylediğimizi yaptık, yapamayacağımızı söylemedik. Böylece güveni inşa ettik ve sağlamlaştırdık" ifadelerini kullandı.

Çalışmalarını merkez Yenişehir ilçesinde de sürdüren Zeynep Gül Yılmaz da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, ilçede yapılan sosyal yardımlarla ilgili bilgi aldı.

Akkent Mahallesi’nde ev toplantısı da yapan Yılmaz, Yenişehir Halk Eğitim Nakış Kursu’nu ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi.

Zeynep Gül Yılmaz, konuşmasında, AK Parti iktidarında yapılan sosyal yardımları anlatarak, şöyle devam etti:

"Bizim için her bir insan değerlidir ve her bir insana karşı sorumluyuz. Bu bilinçle, insanı bütün politikalarımızın merkezine koyduk. Ekonomik ve sosyal politikalarımızı sosyal adalete öncelik veren insani kalkınma anlayışımız çerçevesinde belirlemekteyiz. Yoksulluğun ortadan kaldırılmasını, ihtiyacı olan herkese sosyal destek sunulmasını ve sosyal desteklere duyulan ihtiyacın azaltılmasını temel görevlerimiz arasında görüyoruz. Yoksullukla mücadelede elde ettiğimiz başarıların sürdürülmesi ve gelir dağılımının daha da iyileştirilmesi temel hedeflerimizdendir."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!